Jump to content
Sign in to follow this  
GRendal

MSI K8N NEO2 problemer&erfaringer

Recommended Posts

Har du prøvd andre plasseringer av minnebrikkene? På mitt hovedkort - Abit AV8 Socket 939 skal brikkene stå sammen for å få dual channel.

Share this post


Link to post

Jeg har ikke møtt noen problemer ennå med kortet, og er meget fornøyd. Flashet bios og oppdaterte chipset uten problemer. Jeg har Corsair TWINX1024XL. Hadde problemer med -windows- i starten før jeg formatterte, men det var bare et testrun for å se om ting fungerte, etter det har alt gått knirkefritt.

 

edit: Minnebrikkene skal stå sammen for å få dual channel-fordelen så vidt jeg forsto.

Edited by _oDIn_

Share this post


Link to post
Jeg har ikke møtt noen problemer ennå med kortet, og er meget fornøyd. Flashet bios og oppdaterte chipset uten problemer. Jeg har Corsair TWINX1024XL. Hadde problemer med -windows- i starten før jeg formatterte, men det var bare et testrun for å se om ting fungerte, etter det har alt gått knirkefritt.

 

edit: Minnebrikkene skal stå sammen for å få dual channel-fordelen så vidt jeg forsto.

mener du at de ikke skal stå med like farger?

Share this post


Link to post
http://www.pcper.com/article.php?aid=57&type=expert&pid=3

 

se her er layouten av boardet.

 

se hva som står.

 

trenger litt hjelp her nemmelig

Jeg kjører mine 2 Corsair 3200XL PRO brikker vedsiden av hverandre i slot 1 & 2.

Sliter max med spilling på dette kortet, vurderer flashing av HK bios til versjon 1.20 for å se om det hjelper.

 

Hva skjedde når du flashet ?

 

Og kan man bruke "windows" alternativet når man flasher ?

 

Mvh.

Digitize

Share this post


Link to post

fikk error når jeg flashet..det var riktignok med en 7 år gammel floppydisk og tilhørende drev :p

 

men skal prøve nå..

har fikset så det går DDR400 i to kanaler nå :)

Share this post


Link to post

"2. masse ERROR meldinger etter at jeg faila 1.2 flash..

ikke helt fornøyd enda nei"

 

At du ikke er helt fornøyd kommer vel av at du har flasha med en bios som ikke hører til hovedkortet ditt.. Nyeste bios til neo2 (sokkel 939) er v. 1.1

Share this post


Link to post
"2. masse ERROR meldinger etter at jeg faila 1.2 flash..

ikke helt fornøyd enda nei"

 

At du ikke er helt fornøyd kommer vel av at du har flasha med en bios som ikke hører til hovedkortet ditt.. Nyeste bios til neo2 (sokkel 939) er v. 1.1

Hei,

 

Når jeg kjører Live Update 3, så får jeg fram at min bios er versjon 1.1 og nyeste bios som ligger hos MSI er versjon 1.2.

Med andre ord .... live update flasher fra 1.1 til 1.2 ......

 

Noen som forresten vet om det er sikkert å flashe den i windows-mode ?

Floppy'n min er vræka ser det ut til, får ikke laget boot diskett ( http://forum.hardware.no/index.php?showtopic=297606 )

Share this post


Link to post

Virker som det ikke er en fasit på hvor de to rambrikkene skal plasseres i dual mode? Har bestilt nytt hk nå (nforce2 ultra400) og der er det tre sloter. To står sammen og en er litt lenger unna. Hvor skal da brikkene settes?

Share this post


Link to post

win-moden funka fett for meg, men kan svikte, pass på å sette bios-instillinger til failsafe og ta en reboot rett før flashinga, så skal det vel gå greit

Share this post


Link to post

:cry::cry::cry::cry:

 

HJELP HJELP HJELP

 

Kjørte nettopp en bios update i Windows XP (MSI LIVE UPDATE 3).

Da floppy'n min er ødelagt, får jeg ikke laget en diskett på pc'en (skriver fra pc nummer 2, som ikke har floppy).

Tok somsagt windows flashing og nå vil ikke systemet boote ! Fikk opp i Windows at bios update var succesfull, før den rebootet (alle bakgrunnsprogrammer var det-aktivert). Så først posten om "fail-safe" nå, dette ble ikke gjort.

 

jeg begynner å gråte her nå seriøst, er så fortvilet, hva gjør jeg nå !?!?!?!?

 

Får opp feilmeldingen ved boot ;

 

PXE-E61: Media test failure, check cable

PXE-MOF: Exiting PXE ROM

Invalid Partition Table

 

Denne meldingen kommer opp uansett hva. Det skjer INTET når jeg trykker del for å komme inn i biosen.

 

Hjelp meg, vær så snill. Hvemsom helst. :no::cry::no::cry::no:

 

 

Edit: skrivefeil så det holder, er helt skjelven nå

Edited by Digitize

Share this post


Link to post

Hmm... mulig du må få lånt deg en diskettstasjon så du får flashet med gammel bios, evt prøve med den nye på denne måten. Jeg har en dårlig feeling med windowsflash av bios, og vet ikke om jeg tør prøve selv.

Men prøv i hvert fall, finn en eldre bios og flash med den.

 

Og ja, prøv selvfølgelig reset først.

Edited by Pop

Share this post


Link to post

Men vil den starte opp floppy i det hele tatt som som alt er "dødt" ?

 

Kan noen være så snill å sende meg det jeg trenger for å manuelt flashe MSI biosen ? Så skal jeg gjøre alt jeg kan inatt/imorgen for å få tak i en diskettstasjon.

Vær så snill og send det jeg skal legge på floppy'n til digitize@start.no

Share this post


Link to post
Hva skjedde når du resatte da?

Ok, back.

 

Resatte CMOS jumper'ne og kom gud hjelpe meg inn i bios igjen !

 

Hvilken versjon av Bios dette er (1.1 eller 1.2), vet jeg ikke. Alt var nullet ut så jeg stilte på klokka og tok save + exit.

Den vil ikke loade Windows XP, gir eksakt samme melding ;

 

PXE-E61: Media test failure, check cable

PXE-MOF: Exiting PXE ROM

Invalid Partition Table

 

:cry:

 

Hva gjør jeg nå ?

 

EDIT : Dette står i Bios sin hovedside ;

 

"Bios version W7025MMS V1.2 082604 20:53:48". Tyder på at biosen ble flashet til versjon 1.2, men noe er fryktelig galt da ikke OS loader og jeg får overnevnte feilmelding.

Edited by Digitize

Share this post


Link to post

Ok, den begynner ikke å loade windows? Den stopper vel etter POST da? Viser den cpu, disker, ram = "samlebildet" etter bios?

Om du kommer inn i bios nå, prøv Fail-Safe options.

 

Virker jo som om du kan ha fått feil bios da...

Ville prøvd med en flash igjen, fra diskett denne gang.

 

Versjon på bios skal være det første som kommer til syne på skjermen.

Funker det ikke med siste versjon, prøver du med nest siste.

 

Lykke til. Jeg må lalle.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...