Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Deppetråden - Et fristed for tunge tanker


Goophy

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
bare falt meg inn da jeg leste på et tåpelig forum et sted (husker ikke hvor) at sperm gjorde vondt i øyet.. er egentlig ikke så ekkel x]

5443521[/snapback]

Sperm skal visst være salt og du vet åssen salt har seg på sår f.eks. Sååå :hmm:

5443571[/snapback]

Eller tenk deg når du har øya oppe i saltvann, spesielt i middelhavet :whistle:

Lenke til kommentar
Hva er egentlig sosial fobi? Kan noen utdype litt?

5441239[/snapback]

Sosialfobi går på redsel for å bli ydmyket og/eller bli sett negativt på i sosiale situasjoner og/eller prestasjonssituasjoner. Pga det vil personer med sosialfobi bli sjenert og selvkritisk. De samme personene opplever ofte fysiske symptomer av angst som blant annet blyghet, skjelving og svetting. Dette kan gå fra frykt for bestemte setinger som det å opptre på scene til det å frykte stort sett all menneskelig kontakt. For å koke det hele ned til noe ganske konkret: Personer med sosialfobi vil unngå sosiale sammenkomster, eller på andre måter isolere seg sosialt sett.

5441363[/snapback]

 

Må vel melde meg på den båten jeg og. Men som det altis finnes, går bedre nå når jeg endelig er kommet tilbake i trening. I går var jeg ute på livet uten å være på fylla, litt skeptisk til å gå ut men overlevde kvelden ganske greit. Prøver å ikke gi opp værtfall. Selvfølesen forbedrer seg med formen virker det som... :hmm:

Endret av curtiis
Lenke til kommentar
Da har jeg sosial fobi :/

5441381[/snapback]

Jeg har nok også en del sosial fobi. Har blitt mye bedre over de siste årene dog.

5441409[/snapback]

 

På en måte kan en si at de aller fleste har veldig mange psykiske "sykdommer", men at de er så svake at man ikke kaller dem sykdommer eller bryr seg noe særlig om dem. Det er først når de blir et problem at man klassifiserer det som sykdommer.

 

Psykolog kan være lurt hvis det er alvorlig, men det meste ligger på en selv uansett, psykolog hjelper bare deg selv til å hjelpe deg. I noen tilfeller er det fult mulig å bli bedre av seg selv uten psykolog hvis man fks. gjør noe så enkelt som å virkelig bestemme seg for å forbedre.

 

Selv hadde jeg mye av dette dritet for et år siden og bakover, har det forsatt litt men det utgjør ikke lenger et såpass stort problem at jeg ikke kan være sosial. (Selv om jeg selv vil påstå at det dreper en del livsglede, men jeg lever jo så burde ikke klage.... )

Endret av TLZ
Lenke til kommentar

det må ikke være alvorlig for å gå til psykolog.. det er visst det mange tror. det var faktisk slik før også, at pyskologer var til for å hjelpe "værstingene". Det er ikke sånn lenger. Det at du drar til psykolog uten å ha noen store problemer kan vel kalles forebyggende arbeid :)

Lenke til kommentar
Ernie, var inne i den i juleferien, prøv å kom deg ut litt, dra til en venn, det hjelper veldig :) Eller så kan du jo bare t a deg en sykkeltur eller dra på butikken osv.

5449582[/snapback]

Bare det at jeg for en gangsskyld ikke bor på feil side av Mjøsa ... Med andre ord langt unna det man kanskje kan kalle venner. Surt når bilen ikke fungerer tilfredstillende, og jeg går ikke 30min til høyskolen. Da kan jeg likegodt låne bil her hjemme og pendle i stedet. Trodde det bare skulle bli 2-3 dager, men det har nå blitt til langt over en uke :(

 

PS: De som ikke skjønner det der med riktig og gal side av Mjøsa (det er en spøk på disse kanter). Den riktig siden er østsiden (Hamar og omegn) mens feil side er vestsiden (Gjøvik og omegn). Muligens de på vestsiden vil være litt uenig, men det driter jeg i. Jeg har rett her ser dere :green:

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

huff... klarer ikke tenke positivt. Er det noe jeg ikke klarer så er det skolen, de ber deg gjøre meiningsløse ting så skal de stemple deg som god eller dårlig om noe (karakter), har du ikke gode karakterer så blir du en taper i samfunnet og GAAAH! -.- Hater karaktersystemet!

 

Andre ting som også gjør meg deppa er at jeg har sinnsykt prestasjonsangst om det er det som beskriver når du føler at du suger noe sinnsykt før du skal gjøre noe og at du ikke klarer det.

 

Så blir jeg deppa for at jeg blir deppa... Eneste måten jeg kan være glad på er å sitte å spille så jeg distraherer hele deppetingen bort, men da blir jeg deppa på skolen for da suger jeg der....

 

måtte bare få det ut, og kanskje noen kan bidra med noe bra... :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...