Gå til innhold

Dårlig førstegangsinntrykk IT24.no


Anbefalte innlegg

Har lenge vært ute etter billig Ram til min Inspiron 8600. Da jeg snublet over denne fra IT24.no til 699,- var jo saken biff trodde jeg.

 

8. August bestilte jeg brikken og fikk en auto replymail med ordrebekreftelse der det stod at betalingsinfo kom straks. Da ingen betalingsinfo kom sendte jeg purremail etter 4-5 dager. Denne ble ikke svart på så etter to nye dager sendte jeg ny purremail.

Etter en god dag kom svaret brikken var ikke på lager og at bekreftet leveringsdato var 26.August, mulig tre-fire dager før, og at brikken senest var i postkassen min dagen etter.

 

Jaja tenkte jeg, og dum som jeg var betalte jeg selvfølgelig inn pengene. Har ennå ikke sett noe til noen varer og it24.no svarer som vanlig ikke på mail. Sjanseløs kundeservice

 

Er svært så skuffet over IT24. Greit nok at nettbutikken deres ikke gjør det mest pålitelige inntrykket, men billig er det da.

 

Bestilte forøvrig et Icybox kabinett og en Maxtor HD på mpx.no på Fredag som kom på døren med posten Mandag. Veldig bra :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har selv bestilt en minnebrikke som deg, fra it24.no. Deler delvis samme erfaring som deg, da de ikke hadde da jeg bestilte heller. Dumt i og med at jeg hadde solgt min minnebrikke allerde. Men etterhvert kom det mail fra de, samt en sms, der de lovte at jeg fikk den i slutten av den uken. Fint de sender som brev, raskere og billigere for oss som kunder.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

bestilte selv to av disse brikkene til en dell 8600.'

 

mailet om de hadde dem inne, og fikk raskt svar. Så jeg la inn en ordre på ett stk siden jeg hadde solgt en 256 brikke. Bestilte med oppkrav og den kom etter en 3-4 dager.

 

Så etter en uke eller noe, fikk jeg solgt den siste 256, så bestilte en brikke til fra it24. Tok sjansen på forhåndsbetaling, og spare noen kroner. Denne kom også etter en 4 dager.

 

Det er kun min erfaring med dem, måtte ta sjansen pga av prisen, og hva jeg fikk solgt mine brikker for.

 

Eneste en kan utsette litt, er at de ble sendt i en vanlig tynn konvolutt, hvor den eneste beskyttelen var den lille plastboksen rundt dem. Med tanke på postens sorteringsrutiner etc skal det ikke mye til for at de ødelegges under frakt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...