Gå til innhold

Tyggis fra komplett.no


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjøpte noe fra MPX for en stund siden og fikk med meg månedens PC Pro, syns det var meget greit. De fleste webshoppene bryter dem nesten loven med å "reklamere" på den måten, skal man selge et produkt og gi noe i bonus skal det være relatert til det man kjøper. Men siden de ikke reklamerer åpenlyst om det, så er det heller ikke ulovlig, personlig syns jeg det var meget greit med et datarelatert blad. Btw, Netshopsjokoladen er kjempegod. :innocent:

Lenke til kommentar

bestilte fra netshop her om dagen (er litt sur på komplett siden de er så utrolig treige med skjermkortet mitt som de har hatt hele sommerferien og mye mer)

 

da fikk jeg et par esker med pastiller.

 

utrolig digg var det også.. det er utrolig hvor bra det er at de legger med godteri, får lyst til å bestille med engang, men til alle webshops: jeg foretrekker sjokolade :p

 

hvis bare komplett kunne sende meg mitt skjermkort tilbake eller et nytt et snart så hadde jeg blitt fornøyd, synes faktisk jeg fortjener en haug av sånne esker eller et bedre skjermkort når de har hatt skjermkortet mitt så utrolig lenge!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

hvis jeg får et bedre skjermkort så er jeg en trofast kunde der videre som jeg alltid har vært men hvis de skal være så sære at de ikke gir meg noe "for tort og svie" så kan de bare ha det så godt.

 

utrolig dritt å måtte spille med et gf2 kort når komplett surrer med mitt R9800pro

 

håper komplett leser dette!

 

 

EDIT: det er veldig kos å åpne esken fra en webshop og se at de legger ved noe godteri som "takk for handelen", det er så billig reklame og de sikrer seg at jeg vil huske dem og sjekke webshopen deres og se om de har det jeg trenger og kanskje de har det billigere neste gang jeg trenger noe.

 

Det som hadde vært enda bedre hadde vært at de har masse forskjellige ting de legger i pakkene så du får forskjellige ting hver gang du bestiller :)

Endret av WaBBiT
Lenke til kommentar

Da jeg bestilte nye deler til stue-PCen (fra komplett) så fulgte det med et strandsett. Det var to sånn tennis-lignende greier, en gummiball, to brett med borrelås og en ball som var kledd med borrelås. Kjipe greier for meg som nesten aldri er ute *vil ha sjokolade*.

 

Mulig at det bare kommer i dyrere pakker :hmm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...