Gå til innhold

Hvilken plate kjøpte du sist?


dessessop

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det skal du være glad for. De to, eller er det tre, siste Taake-skivene er sinnsykt kjipe. Uten et sven av tvil noe av det dårligste jeg har hørt innen sjangeren.

Det feteste med Taake etter Doedskvad er banjosoloen som er jævlig fet, men er malplassert til tusen. Selve låta er dårlig, og banjoen passer ikke inn i det heletatt. Men jau, de tre første er gull.

Lenke til kommentar

Litt kos med det også, sånn som med vinyl. Er også en del demo tapes etc. som kun er tilgjengelig i det formatet. Har ikke hoppet på kassett-vogna l da...greier fint å bruke nok på vinyl :p Nå har jeg søren meg investert i en vintage platespiller fra 70-tallet også...en Dual 701 :D

 

3 platespillere på under ett år, faen ikke verst om jeg må få si det sjøl!

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Er så mye som spiller inn når det kommer til lyden på vinyl. (gjelder jo forøvrig alle lydkilder) Alt etter hvilke egenskaper tonearmen har, plassering av spiller (noen er mere kresne enn andre) hvilken pickup en bruker, andre RIIA trinn kan passe bedre enn andre, bruker man rør/solid state typen osv :p

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Ja, jeg bruker en surround reciever fordi jeg kan koble alt jeg har på den. Så jeg mister kanskje den vinyl-lyden :shrug: fortsatt kos med platespiller da :wee:

 

Se om du har noe "direct audio"-valg på recieveren. Jeg kjører også vinylen gjennom en receiver, en Onkyo TX-NR609, og med den innstillingen får jeg vinyllyden slik den skal være. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...