Gå til innhold

Cheats tar overhånd i CS


Anbefalte innlegg

Er det bare meg, eller er CS rett og slett ubrukelig pga cheats?

 

De gangene jeg spiller, spiller jeg på deathmatch/fun serverene til catch, og selv der møter jeg som regel folk som cheater. Men i dag prøvde jeg meg på en vanlig server. Det første som skjer er at jeg og en til døde samtidig, helt plutselig, av noe som senere viste seg å være en kniv i hodet av en som hadde "løpt" forbi. Da skjønte jeg at det var noe muffens, og ja, serveren hadde ca 6 cheatere. De fleste fra en "klan", men også noen som ikke hadde noe klannavn.

 

Se demoen her. En skikkelig nazi/rasist gjeng som flyr rundt og dreper og lager bråk i mic'en. :no:

 

Er det slik i andre online spill også? En cheater fra tid til annen går an, men jeg synes virker som det gjennomsnittlig er en hver gang jeg spiller. Flere av gangene jeg har spilt har det vært mer enn en på samme server (uavhengig av hverandre).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er jo bare helt teit med sånne cheatere. Hva er vitsen liksom? Man blir ikke bedre, og det er urettferdig fordi som vil spille på den vanlige måten uten koder. Hvis det absolutt er så sinnsykt morsomt å spille med koder, burde de finne seg/lage en server som er spesielt satt opp for folk med en overinteresse for cheating.

 

Som "awake" sier: Tragisk

Lenke til kommentar

Det er jo ikke noe nytt med cheats hverken i cs eller i andre online MP games, men da CS lenge var (og kanskje er) det mest populære blir det nødvendigvis ekstra oppmerksomhet og cheats rundt dette. Men det er jo mest moro med cw eller pcw, og der er det jo mindre av det, man har lettere for å finne ut om det er det, enn ved public spilling.... Altså slå deg løs med noen kamerater i matcher, mye mere moro... :D

Lenke til kommentar

Husker det var mye cheat i ca 1.5,men etter steam kom var det ikke mye cheat lengre..

Men i det siste har jeg merket f.eks public at mange bruker speedhack, aimbot og wallhack.

Det som er bra er at de aldri kommer til å bli gode, og de oppnår ikke noe me å cheate public.

De som er litt mer seriøse gamere vet konsekvensene med å bli tatt i cheating, mobbing forever og utkastelse fra div lan / cup'er.

 

Så bare når netrix og ubersoldat,som var veldig gode og seriøse spillere, ble tatt ble de utestengt nesten overalt og folk begynte seriøst å mobbe de.. tror de lærte av det.

 

MÅTTE CHEATERE DØ! :thumbs:

Lenke til kommentar

jeg møter ikke så mange cheatere, men et større problem er folk som ghoster med ventrilo.

 

kan garantere at på hver eneste pub server er det iaf 2 som ghoster, om ikke mange fler.

syntes det er helt patetisk å måtte ghoste public as.

 

wallhacks er også sikkert mye brukt, siden de er vanskelige og oppdage for en som er god til å skjule det.

 

aimbot og speedhack ser man jo med en gang, så det ekke så stress.

Lenke til kommentar

For min del har jeg ikke spilt mot/med en cheater så lenge jeg kan huske. Forrige gang var vel i fjor omtrent, og jeg spille ikke rent lite, så skjønner ikke åssen du kan være omringet av cheatere.

 

Et annet problem er at alle whiner om cheat, nesten uansett, og de er så utrolig sikre på at de cheater også. Tør nesten påstå at max halvparten av de dere tror har wallhack/what ever faktisk har det.

 

Edit: Litt av noen folk på den serveren btw. Ikke mindre enn seks ratehaxxere, og mange som lå i gråsonen.

 

Bare for meg "myg0t" lyder kjent? Sikker på at jeg har hørt det før et sted.

Endret av sosohal
Lenke til kommentar

Eg håper at du tok screenshoot av steamid'en deiras. Dei verka som "pro" cheatarar, men tvilar på at det var ekte myg0t (kanskje). Men neste gang, ta screenshoot av steamid'en deiras og send inn til Catch. Du kan jo også spørre om Catch har dei lagra i noko log.

 

Edit: Her er eit intervjuv med den kjente cheat-lagaren joolz: http://www.steampowered.co.uk/index.php?mo...news&article=12. I interjuvet går det fram at Joolz har prøcd å ta kontakt med valve for å hjelpe til med å få fjernet alle dei bugs som er i Cs. Du får eit litt anna syn på dei som lager cheat ( ihvert fall Joolz)

Endret av Pornstar_Trude
Lenke til kommentar

Grunnen til at ganske mange cheater (Kjenner noen, cheatet litt før selv, men sluttet med det siden det ble kjedelig..) er at de elsker å gjøre andre folk sinte, og når folk poster "JEG HATER DE SOM CHEATER PÅ x og x SERVER!!!!111en1!", så flirer de rått og går for å cheate mer. Jeg oppfordrer folk heller til å skifte til en annen server, eller prøve å få personen banna. Det nytter ikke å starte flamewars imot de, eller å skjelle de ut over InGame-chat/voice, etter som dette er noe de vil.

 

Du har også den typen cheatere som suger hardt og vil "føle seg gode", ikke de jeg snakker om her.. :p

Alle de jeg kjenner som cheater innimellom, er gode.

 

VAC er desverre ubrukelig for tiden, fant 3-4 cheats som påstod at de var VAC-proof, og den jeg testet var det.(Skummelt egentlig.. kunne blitt banna fra VAC server i ett år.. :p).

 

En ting må folk huske, det at bare fordi en person har 50-0, trenger han ikke å være en cheater. Men hvis du obser han, og du ser at han snur seg 180 grader rundt i lufta og dreper en fyr, er det litt mer åpenbart.

Selvfølgelig er det de som "bare cheater -litt-". I de fleste auto-aim cheats kan du velge hvordan de skal skrus på, og hvor de skal aime. De kan ha det slik at autoaimen ikke fungerer før du har sikta så nært hodet at det ikke kan merkes, og så kobles den inn slik at du treffer hodet perfekt.

 

Uansett, kjeder meg på jobb og måtte ha noe å gjøre, så jeg skrev dette.. :p

(Ble 4 ":p" til slutt)

Lenke til kommentar

La ned ett team og ga opp CS helt etter hele 5 år med spillet. Og det var pga cheats har tatt overhånd. Det var cheatere på annenhver PCW, cheatere i leagues og til og med opp i CPL nivå . Du skal ha flaks skal du komme deg opp på toppen idag med antall cheats...er derfor gamle lag som sK fortsatt gjør det bra .

 

Mijløet er jo dritredd for cheats osså ...tvert man møter en som er god så er det masse cheat flaming med engang. Communtiet rundt CS har blitt tragisk .

Lenke til kommentar
ja, hverkan cheats eller anti cheats er noe serlig,!!! FJÆRN HELE MØKKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbup:

Anti-Cheats er jo der for å hindre juks :roll:

 

Er det slik i CS også at det finnest juks der det blir endra på svært små marginer? Som f.eks. å øke litt damage på eit våpen, eller range og spray?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...