Gå til innhold

Invision Power Board, trenger hjelp


Anbefalte innlegg

Dum som jeg er prøvde jeg å skifte min administrators brukergruppe, men likevel ha administrator funksjoner. Det funket selvfølgelig ikke, så nå har jeg "låst meg ute" av eget forum :dontgetit:. Kan ikke endre noe på forumet, eller moderere. Jeg vil helst ikke installere hele forumet på ny, da jeg har gjort mange endringer i options etc., det er ikke så farlig med selve forumet, for jeg var eneste registrerte bruker :!: (test forum).

 

Setter veldig pris på om noen kan hjelpe meg, jeg får ikke hjelp på IPBs offisielle forum, da jeg bruker trial versjonen uten support.

 

Takk :)

Endret av g0mpen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du skal kunne sette admin tilbake via databasen. Antar at du bruker MySQL i såfall så må du titte i tabellen som heter ippbe_groups ellerno. Der vil du se en kolonne g_id og lengre bort et navn på den gruppen. I mitt tilfelle er det g_id 4 for Admin gruppe.

 

Det du gjør da er å endre m_group kolonna i ippbe_members på det medlemmet du vil skal ha admin til g_id tallet fra group tabellen.

 

Det kan være andre "dependencies" jeg ikke er klar over så jeg vet ikke om dette vil virke slik du håper på, men det er i allefall et forslag.

 

EDIT:

Av en eller annen grunn vil ikke prefixene jeg skriver på tabellen vise det jeg egentlig skriver som er ibf. Det er ikke sikkert dine tabeller har prefixer engang. Men det er suffixet i tabellnavnet som er viktig. Altså groups og members.

Endret av Blodhemn
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...