Gå til innhold

Den store NTNU-tråden


gspr

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Men jeg vil tro den er bygget mye mer solid og er mer lydløs? Noe som er veldig viktig når man skal ha den i en sekk med bøker og i en stille lesesal.

 

Toshiba er jo tross alt litt bedre kvalitet enn 1557 maskinene og ecs og slikt vil jeg tro?

 

Man får med sekk, mus og 3 års verdensomspennende garanti da, så egentlig er prisen litt lavere.

Lenke til kommentar
Man får med sekk, mus og 3 års verdensomspennende garanti da, så egentlig er prisen litt lavere.

Trenger man egentlig så mye garanti? Man fikser jo problemet selv vanligvis...

 

En billig mus koster en femtilapp. Tviler på at man får en særlig avansert mus.

 

Men den ryggsekken er litt interessant kanskje. Kommer an på hva slags det er. Går det an å ha bøker i den samtidig f.eks.?

 

 

 

Men uansett så tror jeg nok ikke jeg kommer til å gå for NTNU-maskinen. Jeg liker å ha muligheten til spilling. Kan f.eks. ta med laptop'en til kamerater i ferier for å se hvor mange computere vi klarer å slå i starcraft (eller kanskje et mer grafisk krevende spill).

 

Sjekka akkurat prosessorguiden i "Bærbare maskiner" seksjonen, og det ser ut til at viftene til prosessorene i maskinene jeg vurderer (Pentium -M) er meget stillegående. En 5400rpm harddisk bør vel gå greit på en forelesning det også, så det eneste som gjenstår er å finne ut om Netshop sin maskin tåler noen støt, eller om den eneste støtsikre er Multicom sin...

Lenke til kommentar

Når det gjelder stasjonære trenger man nok ikke garanti så mye, men jeg føler det er kjekt å ha på bærbare. Jeg klarer ikke å fikse mye selv på en bærbar tror jeg. Kan ofte bli noe tull med bærbare, og da er det kjekt å ha en skikkelig garanti og et stort trygt merke som hjelper deg.

 

Tror jeg da.. :p

Lenke til kommentar
Litt av moroa med NTNU's studentpc er jo programvaren da.. oppdateringene.. osv. veldig kjekt...

Det kan jo være en ulempe, siden man et tvunget til å kjøpe XP og Office. Som er dyre programmer.

 

Og ja, dere skjønner sikkert alternativene. :whistle:

nja, njo.. nå er jo Windows og Office med i prisen, og kraftig rabatt siden NTNU har campus avtaler som du blir endel av... så de blir betraktelig billigere..

Samt at du da jo får oppgraderingene de neste 3 (var det vel) årene..

 

Fikk Office2003 2-3 dager etter at det kom ut, bare tusle inn på Orakel med kvitteringen på at jeg hadde kjøpt StudentPC'en, og tusle ut igjen med CD :-D

Lenke til kommentar

En som lurte på om det var noen andre som kom inn på fysmat her. Jeg skal også begynne der. Reiser opp til trondheim med fly på fredag 6. Skal bo på voll. Søkte og skrev under på kontrakt allerede før jeg hadde fått bekreftet plass. (var rimelig sikker på å komme inn iom alle 4 første valgene mine var i trondheim hvorav 2 var åpne studier). Noen som vet noe om vanskelighetsgraden på fysmat, for eksempel kommer kjemien til å bli hard for en som aldri har hat kjemi?. Andre ting en bør vite før en begynner?

Lenke til kommentar

Har vært og snakket med veileder på NTNU jeg nå. Det ser ut til å en overgang fra Bygg (som jeg har kommet inn på) til fysmat ikke skal være noe problem, 'årnings' blir det på en eller annen måte.

 

Jeg har hørt at 2KJ før var et krav for de som skulle begynne på kjemi, og det fortsatt burde være det. Hvordan det er med kjemikravene til de som begynner på andre retninger enn kjemi vet jeg ikke.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...