Gå til innhold

Filmprat - vårt lille tilholdssted.


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
likte ikke "Napoleon Dynamite". tror ikke jeg skjønte humoren..

6348405[/snapback]

 

Jeg satt som ett spørsmålstegn etter den filmen. Flere av kameratene mine skjønner heller ikke greia med den filmen. Noen som kan forklare hva som er så bra med den?

Lenke til kommentar
Det er en film som ikke handler om noe spesielt. Akkurat som hverdagen. Antar at mange folk liker den fordi den nettopp er så spesiell, har kåle rollefigurer og tidvis absurde situasjoner.

6349450[/snapback]

Det har rett og slett med humor å gjøre; den er enten et spørsmålstegn eller den morsomste filmen du har sett. I mitt tilfelle har jeg sett den 6-7 ganger og jeg ler like hardt hver gang. Den er så koselig og naiv, Napoleon lever i sin egen lille verden hvor absurde ting skjer hele tiden. Replikker som "do the chickens have large talons?" beskriver ham perfekt; han passer rett og slett ikke inn i den kjedelige hverdagen. Han vil leve med ligers og flyvende drager, men han må spise hardkokte egg, henge med sin eneste venn (the new kid) og være upopulær. Den er bare skjønn.

 

Og hvordan kan man unngå å le av at uncle Rico, som filmer seg selv?

Lenke til kommentar

Eg syns faktisk det. Eg storkoste meg fra start til slutt,men eg må innrømme eg blei _litt_skeptisk til at Elijah Wood hadde hovudrollen.Ikkje pga. han er dårlig,men LOTR vil alltid henge med han syns eg :!: Syns han gjorde ein god jobb her altså. Deilig å se han utøve hard vold på film.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...