Gå til innhold

Hva leser du nå og hvordan går det liksom


Anbefalte innlegg

Norsk, syns ikke det er verdt det å lese på engelsk, allerede mer enn nok engelsklesing i skolebøker. Gullivers reise er neste bok jeg skal lese faktisk, ligger i bokhylla. Tror dessverre jeg har fått en kortversjon da, hvor lang er din? Min er på ca. 300 sider (norsk).

Det ante meg nesten at din versjon var på norsk, da språket i den engelske ikke slår meg som lettlest. Språket er faktisk en smule kjip og arkaisk til tider, men svært underholdende likevel. Jeg leser den på Kindle-en, men bokversjonen min er også på ca 300 sider.

 

Les dykk på fleire bøkar samstundes? Eg ser for meg at det er lettare å gli ut av handlinga da, men eg skal ikkje si noko.

Jeg har alltid 3-4 gående samtidig, gjerne to skjønnlitteraturbøker og en av typen "The People's History of the United States" eller "Freakonomics".

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Leser for tiden Christ the Lord: Out of Egypt av Anne Rice. Meget bra bok, selv om det for en gangs skyld ikke er vampyrer eller hekser. Men på den annen side er det jo mystiske krefter involvert. Det er tross alt Jesus vi snakker om, om ikke helt den vi kjenner fra religionen. :p

 

 

"Drop dead!" *fyren faller død om* Ops... :p

 

Lenke til kommentar

Blei ferdig med Per Pettersons "Jeg forbanner tidens elv". Var heilt grei. Var en del setninger eg følar var kornglete skreve, slik at eg måtte lese han ein gong om att for å skjønne kva han meinte.

 

Byrja på Knausgård sin "En tid for alt". Er berre nokre sider inne, men kan slå fast at det verkar verkeleg lovande.

Endret av thadon
Lenke til kommentar

For øyeblikket holder jeg på med boka "Guds knyttneve", skrevet av Frederick Forsyth. Handler i korte trekk om da Saddam Hussein invaderte Kuwait, og hvordan Vesten handlet i forhold til dette. I og for seg en spennende bok så langt, med mye interessant fakta.

Lenke til kommentar

Nå har jeg begynt på Sagaen om Isfolket. Har nok lesestoff ut året tenker jeg

 

Og jeg begynner på nr 21 i dag

 

Jeg elsker triologien til Margit Sandemoe! Stormet gjennom alle bøkene på ungdomskolen. Tror jeg leste en bok hver annen dag :D Har alle bøkene, og kunne tenke meg å lese de igjen snart.

 

For øyeblikket leser jeg Bernard Cornwells andre bok i serien The Saxon Stories, The Pale Horseman. Veldig bra bøker, passer meg midt i blinken siden jeg liker å lese om vikingetiden.

 

Skal også begynne på Sjur Gabriel av Amalie Skram nå, siden jeg tar norsk som privatist. Hadde nok ikke lest den ellers, men håper jeg liker den.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...