Gå til innhold

Nå som NiS er oppløst. Hva med en ny norsk guild?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Etter en stor opprydding i NiS (noe med 100inaktive medlemmer ble kastet ut)startet det en stor bølge ved at mange medlemmer sluttet rett og slett i NiS.NiS har ikke gjort så særlig mye i det siste også :hm: og etter masse-sluttingen,bestemte Councilet seg for å hive ut nesten alle de nye medlemmene og ha noen få gamle igjen...de som er igjen skal bygge opp NiS igjen.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 4 uker senere...

Grunnen til at flere guilds bare går bort i tull er mangel på seriøsitet.

I spill som Anarchy Online er det endel store guilds som er helt overlegne ift til folk som bare spiller single. De seriøse organiserer raids på spesifikke bosser som dropper spesifikke ting, og det settes opp et rankingsystem og en kø om hvem som skal få tingene først. F.eks. de som har vært med på flest raids får den og den tingen før en som ikke har vært med så mange ganger. Køen opprettholdes ved et script på websida deres der hver enkelt som har vært med på et spesiellt raid, registrerer sin deltakelse.

 

Guildene prøver å skaffe alt det beste utstyret til alle medlemmene, og det er ofte en felles pengebank som alle kan ta av, og alle som er med i guildet må donere et visst beløp til banken i uka. Dette oppnås kun ved å "campe" ved bossene, og passe på at ditt guild får slåsskampen når den spawner istedet for noen andre. Eneste måten å få de forskjellige spesialtingene fortest mulig.

Store bosser spawner kanskje bare 3-4 ganger i døgnet (realtime).

 

Også har vi guilds der folk bare springer rundt og dreper tilfeldige monstre i små grupper, der ingenting egentlig er organisert, og man bare er med for å være med i et guild, og chatter med hverandre, hvor medlemmene ikke bryr seg om hva som er til guildets beste, og selger ting på markedet i spillet istedet for å gi dem til andre medlemmer i guildet. Det er disse som kjapt går i oppløsning igjen., når folk innser at de ikke får særlig mye igjen for det. Som NiS.

Endret av Bitex
Lenke til kommentar

Nis eksisterer ikke lengre. Ble opprettet en ny guild, "CN" istedet som nå er internasjonal, og ikke kun for nordmen lengre.

 

Det er rundt 15 medlemmer nå og alle er aktive i motsettning til Nis var, med over 100 der flesteparten var inaktive.

Så CN er mer sammensatt nå og ikke like oppløst som Nis var.

Mer aktiv med god komunikasjon mellom alle guildmates med andre ord.

Endret av DataChild
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Hmm, er det ingen her som er gira på å få starta et guild? Hvis vi har noen erfarne spillere på en server, så kan jo vi nybegynnere joine dem

 

Høres ut som en god ide :) Lurte på å begynne spille litt igjen. Jeg spillte de 2 første månedene spillet var ute, men synes liksom det mangla litt da.

 

Kan noen si om det har blitt noen forbedringer siden da? Tror jeg trenger å lære en masse, og noen å jakte litt ting med ikke minst. Så om noen har noen guild eller noe på gang så må de bare si fra :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...