Gå til innhold

Backstage - pensjonert diskusjonstråd for musikk


Ueland

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
TPH suger, skjortene deres suger, alle som går med de skjortene suger, og alle som ligner på de suger.

9443816[/snapback]

Mye av det samme jeg føler om endel av bandene dere diskuterer her inne, likevel har jeg oppdragelse nok til å heller ignorere innleggene rundt disse bandene istedenfor å breske meg slik du og andre gjør her. AN er et godt eksempel. Snakk om kjedelig musikk. Blir diskutert mye her inne. Gidder jeg bry meg? Nei. Se og lær din tøs.

Lenke til kommentar

Større diskusjoner rundt klesplagg skal tas i denne eller denne tråden, der det hører hjemme. Vi har fått klager på at det blir for mye klesprat i denne tråden, og dermed kan dere som driver med det være så vennlige å ta det der det egentlig hører hjemme. Her skal vi først og fremst diskutere musikken, ikke klærne. Rapporter alle innlegg som bryter med dette heretter.

 

Kommentering på moderering gjøres via PM.

Lenke til kommentar

Å hold kjeften på deg, Nyhus.

 

Two brand new exclusive sunn 0))) tracks available officially on vinyl only!

9443375[/snapback]

Såklart, det måtte være noe eksklusivt som bare finnes på LP. Er en kjent Sunn O)))-stil det der, i likhet med Boris etc.

 

Hmm, siteringa ble ikke helt rett, men ok.

9444361[/snapback]

 

Grunnen til at Oracle bare blir gitt ut på vinyl er fordi de ikke vil at dette skal fremstå som den nye Sunn O)))-fullengderen. De to første sporene, Belürol Pusztít og Orakulum, ble laget som et audio-akkompagment for en utstilling til kunstneren Banks Violette. Sunn O))) fremførte faktisk disse på den første utstillingen, men i et lukket lokale uten tilskuere. Attila lå i ei kiste og gjorde vokal. Den tredje låta, Helio)))sophist, er et 46 minutter langt liveopptak. Fett ja!

De går forresten snart i studio igjen for å lage ny fullengder.

 

Boris derimot, spyr ut middelmådige "eksklusive" utgivelser i ekstravagante innpakninger og sånt, i meget begrenset opplag og til en helvetes høy pris. Det handler ikke lengre om å lage gode plater, men å promotere Atsuo som designer. 1996-2001 perioden deres er helt klart den beste. Siden da har Boris blitt kvantitet over kvalitet, med unntak av Akuma No Uta i 2003.

 

edit: fuck you

Endret av Glint
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...