Gå til innhold

Synspunkter på Sony DSC-T1


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Skal kjøpe et digitalkamera før sommerferien. Jeg vurderer Sony DSC W1 og DSC T1. Vil helst ha et DSC W1, men er usikker på om jeg får tak i et før ferien.

 

Har mulighet for å få Sony kamera billig, så som et alternativ har jeg kikket litt på DSC T1, men er litt tvil om bildekvaliteten.

 

Kameraet fikk bra kritikk på Steves Digicams, men endel andre tester sier at kameraet er veldig dårlig på innendørs bilder.

 

Er det noen her på forumet som har erfaring med DSC T1?

 

Anders

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hadde lyst på T1 selv, men det er en ny utgave som heter T11 som kommer nå. Har en oppgradert prosessor +++. Hvilken pris kan du få på det da...? Kameraet er jo veldig lite og greit. Men det betaler man ganske mye for. Man får sikkert kamera som har en bedre billedkvalitet pr. krone. Har bare prøvd det i butikken.

Kan si at blitzen ikke akkurat har imponerende rekkevidde. Man ble ikke imponert av det innebygde batteriet heller.

Lenke til kommentar
Kameraet fikk bra kritikk på Steves Digicams, men endel andre tester sier at kameraet er veldig dårlig på innendørs bilder.

Jeg ikke testet bildekvaliteten selv, men kjenner en som har dette kameraet. Jeg er enig i at det er en elegant sak.

 

Problemet er at linsen er liten og kronglete oppbygging gjør at blender på vidvinkel blir F3,5. Dette kompenserer kameraet med å kjøre opp ISO og lukkertid.

I tillegg når CCD sensoren er så liten og blitsen er begrenset, risikerer man uskarpe bilder med støy når man tar bilder inne i dårlig lys.

 

Det er prisen for å få det så kompakt.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-QqZexW9o

Tar bedre bilder enn mange andre kamerar som har 5MB brikker. Det at

det i tillegg er veldig lite gjør at du oftere har den med og får oftere tatt de bildene som "bare jeg hadde hatt med kamera nå". Har svært lite å si om denne

som er negativt, men det er ikke noe bra i mørket. Det er jo et problem med de fleste digitale kameraene som er på markedet idag.

Lenke til kommentar
Har prøvd ut T1 på ferie og hjemme, er utrolig fornøyd i forhold til størrelse og yteevne...god oppløsning, skarpe, storskjerm bak, video, zeiss opptikk med fin fokus/hastighet, ikke kromatiske problemer m.m. kan gi deg mye info....
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...