Gå til innhold

Hvordan fjerner Ontrack(Dynamic Disk Overlay) fra IBM-harddi


Anbefalte innlegg

Hei, jeg trenger litt hjelp her.

Før jeg oppgraderte systemet mitt hadde jeg en 40GB IBM harddisk, men jeg måtte kjøre Ontrack overlay program fordi min gamle BIOS ikke klarte 32GB-grense. Men nå som jeg har kjøpt nytt HK, finner nå BIOS kun 32GB og ikke 40GB. Jeg har prøvd flere ganger å fjerne overlay-programmet fra HDD uten å lykkes og få de 8 'forsvunnet' GB tilbake, men jeg får 40GB tilbake på hdd min dersom jeg fortsetter å kjøre Ontrack overlay programmet noe som jeg ikke vil ha. Har noen av dere løsninger på det?

På forhånd takk for alle forslagene som kommer :smile:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har prøvd Ontrack på msdos. Men selve problemet er at selv om jeg greide å få bort Ontrack kan ikke BIOS(ASUS A7V333) min registrere mer enn 32 GB. Ganske irriterende. Jeg har forresten ikke fått noen disketten da jeg kjøpte disken, men kanskje du vet hvor jeg kan få tak i den. Kan du skrive opp hva du gjorde for å få bort Ontrack og få BIOS til å finne den riktige størrelsen til hhd?

 

takk på forhånd.

Lenke til kommentar

Jeg har aldri satt noe 32GB clip med jumper på hdd min så langt jeg kan huske. Jeg har kun kjørt Ontrack og når jeg har fjernet Ontrack fra hdd så står det fremdeles 32GB i BIOS, men kanskje man kan 'slette' minnet til hdd slik at man får igjen default innstillinger fra produsent? går det an på hdd?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...