Jump to content

Folo

Medlemmer
 • Content Count

  1186
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hvor mye har 2 skjerms løsning å si for flyten? Tenker at når du kjører ett spill på den ene skjermen så er det jo kun der rendering i 3D foregår? Det burde vel være likegyldig at skjerm nr 2 står passiv å viser et statisk 2d bilde? Eller bruker det såpass mye av gpu/ram at det faktisk er vert å deaktivere skjermen? Finnes det da noen enkel måte å gjøre dette på (app) uten å måtte gå helt inn i skjerminnstillingene. Det burde jo også være en funksjon for dette i spillene, slik som å disable windows tasten o.l.
 2. Hva er den rimeligste SSD enheten som selges pr i dag da som har bedre ytelse en Raptor diskene? Eller hvilken lese/skriv ytelse bør en OS SSD ha? Har i dag en "gammel" 74GB versjon som høres ut som den synger på siste vers
 3. jeg har fått til å spille en del online, men da har jeg alltid selv vert host, dvs att det er jeg som velger bane etc på f.eks race. Forutsatt att jeg får koblet meg opp da, ellers vist jeg ikke er host så får jeg hele tiden feilmelding; The connection to one or more players have been lost... Såå det virker som det kan være noe port problemer? Har NGT. Er det noen som kjenner til noen porter som kan åpnes til PS3 / GTA IV ?
 4. Hva er vitsen med at "Your diNovo Keyboard's batteris is critiacal" beskjeden popper opp 10 ganger i minuttet og at det ikke går ann å skru den av?
 5. Hva med en Raptor som OS disk? Evt 2 stk 74 GB i raid. Den slår vel kanskje samsungen på seek time, mens 500gb nok har høyere overføringshastighet, men det er vel mindre viktig på en OS disk. (siden du har en del igjen på budsjettet http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=3031&p=1 http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=2690&p=1
 6. Hvorfor har jeg ikkje bluetooth service under services når jeg har ett fungerende edge tastatur tilkoblet? På min andre maskin har jeg ett vanlig dinovo tastatur og der kjører jo bluetooth service. Problemet er jo at jeg ikke får kommet inn i bluetooth configuration, får heller ikke koblet til andre bluetooth enheter. Er det noe spesielt med bluetooth dongle til edge som jeg ikke har fått med meg? Jeg har jo aldri pairet edge heller slik som en må gjøre med andre bluetooth enheter. Følger ikke dette med setpoint 4.0 ? Har forøvrig også problem med at tastaturet ikke husker instillingene mine, har f.eks satt den til shut down på knappen som har default stand by. Den går fremdeles i stand by. Det samme gjelder home page som er satt til IMDB den går istedet til default startup page i IE.
 7. Jeg tenkte på det samme, men lurer på om det ikke finnes noe kort med DVI / HDMI inngang?
 8. Selv foretrekker jeg underklokking, hvem klarer å lage det mest stillegående ? eller som bruker minst strøm? Gode komponenter er jo selvfølgelig det viktigste, dog er det mer imponerende at noen klarer å utvikle/produsere hardware enn att noen klarer å endre på default settings.
 9. Kan man omsider da ha en TV uten digital dekoder og ikke betale lisens? sett at jeg f.eks. kun ser på DVD
 10. Til HD x246 er det bare en ting som troner og det er CoreAVC , da klarer du å kjøre 720P lett på en AMD 2200+ Bruker CoreAVC sammen med Media Player Classic, det er som hånd i hanske http://www.coreavc.com/ http://sourceforge.net/projects/guliverkli/
 11. Ja, sitter med en slot in dvd leser nå, har brenneren i serveren, men den skal destrueres snart og da trenger jeg en brenner i den andre, og trenger en med sort front, og da hadde det jo vert kjekt med slot in i samme slengen men kjøper heller 3 vanlige en 1 slot in for den prisen for å si det slik
 12. Hmm, den va nice, hvilken pris fikk du på den ? Ser den ligger rett i underkant av 1000 lappen
 13. Noen som har loadetid i BF2 på ett 4 GB system ? Alternativt hva er den raskeste loadetiden noen har klart?
 14. hehe, ja det er typisk, jeg har ikke hatt montør på besøk en gang
 15. Noen som ikke har fasttelefon og har fått / ikke har fått montørgebyr på 398 som bestilte i kampanjeperioden? Jeg kan ikke huske å ha sett at man måtte betale for montør dersom man ikke hadde fasttelefon, greit med de 60 kr i mnd, men montøravgift.. på hva da? fasttelefonen som jeg ikke har og som ikke fantes før jeg bestilte??
×
×
 • Create New...