Gå til innhold

Kor kristen er du? (Test)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Satanisten: Du lever i synd och du är dessutom stolt över det. Enligt dig finns inte Gud och om han finns är han helt onödig. Vi är alla gudar och det finns inget rätt eller fel. Du är onanist såväl som vegan - du njuter av pornografi och allt som är fel.

 

På den yttersta dagen kommer Satan att välkomna dig med öppna armar och det är först då du kommer att förstå att du har valt fel Herre. Vi ber för dig och om du vill försöka att förändra ditt syndiga leverne så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. :)

 

-180. ikke så ille dette. Må nok belage meg på å skuffe kull jeg.

Endret av underground
Lenke til kommentar

tulletest, den siden der må være ironisk, og for å sette kristendommen i et negativt lys. Fikk 40, og dermed må jeg "forandre livet mitt"... er kristen, og fokuserer på det viktige ved religionen; frelse og nåde, ikke plikter. Håper virkelig at dere andre her på forumet forstår at de fleste kristne ikke er fordømmende avholdsmennesker som ber 5 ganger til dagen, for slikt er det virkelig ikke...

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Så ut som en idiotisk test som er laget for å vende folk bort fra Gud og ren selvdyrking av de som -tror- de er kristne.. Det er svært få i vår verden som mener de er kristne som i realiteten ER det.. Å være kristen involverer en del innsikt som de fleste såkalte kristne ikke har.. Mange "kristne" er selvdyrkere, ikke disipler av Jesus. Det er en vanlig felle å havne tror jeg uten at jeg bør uttale meg dømmende om andre.. Man er kristen dersom man lever etter beste evne etter de prinsippene som Jesus lærte.. Men for å være helt ærlig så har det bare vært ETT 100% kristent menneske på denne jorda og det er Jesus sjøl.. Jeg tror iogforseg at Jehovas Vitner er en av organisasjonene som er mest tro mot ekte kristendom. Dog det fins nok gode mennesker i alle kristne menigheter.. PS: George Bush er ikke en av dem. (ref. "den falske profet") Well just my 2 and a half cents there :-P PS: om du definerer deg som satanist er det helt greit.. Det er ditt valg.. Dog de fleste som ville kalle seg satanister er bare rebeller mot samfunnet og det er helt forståelig i vår verden .. Tror faktisk mange som kaller seg "satanister" er mer kristne enn feks George Bush og slike folk..

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...