Jump to content

Fjodorgrim

Medlemmer
 • Content Count

  764
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Fjodorgrim

 1. Råttent å prise dette så høyt ! Også burde den hatt Ethernet ! Bedre med en Pi ja ! Og eller en Chromecast ..
 2. Med nyeste firmware støtter den USB disker ! https://gurce.net/c64mini/existing_multi-game_disks
 3. Hadde gitt denne en 2er eller 3er, men pga at Uridium scroller smooth på to av mine skjermer - noe jeg ikke ennå har fått til med Vice på RPi, og sliter med på Vice PC - egentlig bare fått det til på originalmaskin og TurboChameleon64 med vicsync og spesialskjerm. Altså pga at de har klart å få Uridium til å scrolle smooth gir jeg den 5 - på to av mine PCskjermer. Begge disse skjermene fungerer også bra med MiST Amiga. Vet ikke åssen den scroller på HDMI TV men disse to PC skjermene funker. AOC 27" 3D LED D2769Vh - egner seg ikke til PC bruk da den har snodige linjer horisontalt som er slitsomme. AOC 24" LED e2460Sh - tror dette var den andre.
 4. Kan det bli problemer om man har en jordet PC og nettverkstilkobling som går fra router (som også fordeler signal til T-we box). Går forøvrig igjennom en switch før PC. ? Beklager å vekke en død tråd .. men kanskje noen ser dette og kan svare :-D
 5. Betale skatt ? Er det for noe tull ? Det er bare for oss lemmen det ... :-D
 6. Googlet "Clinton crime family " ... kom over disse linkene ... http://nypost.com/2016/10/30/the-clintons-are-a-crime-family-ex-fbi-big/ http://www.globalresearch.ca/the-clinton-crime-family-hillary-is-the-most-recklessly-dangerous-presidential-aspirant-in-us-history/5527943
 7. Kanskje de har en oppgradert versjon på lur med bedre specs ?
 8. Korea :-) Tokyo 2020 AHA !! Det radioaktive OLet :-D
 9. Sånn jeg forstår det så hjelper ikke noen form av "overspenningsvern" for en EMP bombe (feks som en atombombe detonert i passelig høyde.) Så dette er et SVÆÆÆÆÆRT lite moro våpen å bli utsatt for ... merkelig lite i media om dette ..
 10. Bare ikke laderene deres blir infisert med USB virus nå ! Det fins visstnok noe slikt .. (BAD USB ?)
 11. WLAN = mindcontrol !! :-D Føler meg uvel hver gang jeg har på WLAN :-/
 12. Det er velkjent på internett at planene for det neste tempelet ligger klare og bare venter .. det er også snakk om at det går en forkastningslinje ved eller igjennom tempelhøyden .. så når jordskjelvet kommer og splitter den ryker moskeen ! Og da er det jo greit. Google på "fault line through temple mound".
 13. Jeg synes det er ganske urettferdig at resten av verden skal kjæle med den amerikanske dollaren. Altså verdsette den så høyt. Det var tross alt USA som stod bak finanskrisen i 2007/2008. Med god hjelp av resten av internasjonal finans ...... :-)
 14. Knallbra for de som fortsatt mekker med Commodore retro, og de fins det faktisk fler av enn mange skjønner. Dette er ikke for å lage "nye Commodore", men for å kunne tilby det gamle varemerket på retroprodukter SOM retroprodukter. En nisje som vokser i disse dager. Bare Jens ikke blir for stor og mister oversikten nå ..
 15. Først og fremst fordi det ville vært dumt å innføre dødsstraff for noe som ikke nødvendigvis er ulovlig..? Eller er det bare en en bagatellmessig ulempe i ditt sinn? Tror det var ironi :-)
×
×
 • Create New...