Gå til innhold

Blaster og maskin som restartes automatisk!


Anbefalte innlegg

Skal vikse en pc. Den har åpenbart Blaster virus eller noe slikt fordi den slår seg av etter et minutt (den velkjente boksen med nedtelling kommer opp).

 

De siste gangene jeg har startet maskinen (før jeg fikk fjernet viruset) restarter maskinen før den er kommet inn i windows. Jeg kommer heller ikke inn i sikkerhetsmodus, så jeg får ikke fjernet viruset.

 

Det er en bærbar pc - og litt krise hvis jeg må formatere for å si det slik...

 

noen tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

dere mistforstår situasjonen litt her...

 

Viruset er nok starten på problemene. MEN maskinen min er nå slått av, og når jeg starter den skrur den seg automatisk på igjen etter ca 30 sek. Før win xp logoen kommer opp restarter pcen seg selv. Dette her skjer FØR jeg er inne i windows.

 

Problemet her er ikke hvordan jeg unngår at windows restarter når jeg er inne i windows. Problemet her er faktisk å komme inn i windows i det hele tatt! Maskin restarter seg også automatisk hvis jeg bruker sikkerhetsmodus...

Lenke til kommentar

Du glemte noen steg.

 

5.1) Aktiver brannmur (har du XP, kan du bruke den innebygde)

Dersom du ikke har en brannmur aktivert, og kobler til nettverkskablelen, får du garantert viruset på nytt etter bare noen få minutter.

7) Kjør Windows Update (dette tetter hullet viruset kommer inn gjennom).

Lenke til kommentar

fint at dere ikke leser innlegget hans, men gode forslag til folk som kommer inn i windows. Han som startet innlegget kommer ikke inn i windows, heller ikke i sikkerhetsmodus...

 

Må bare anbefale å prøve å laste ned et antivirusprogram til diskett, og boote fra denne eventuelt og kjøre en antivirussjekk. Kan også gjøres ved hjelp av Ultimate Boot CD, bare å søke på google etter den, eller også prøve å boote fra XP-CD'en, og kjøre en repair...

 

bare noen forslag som KAN hjelpe litt hvertfall. Men feilen kan jo være så mangt.

 

bertie

Lenke til kommentar

takk Bertie...endelig en som faktisk leste innlegget mitt og forsto problemet. Har fjernet blaster virus før - det er ikke det jeg spør etter (men blaster er nok grunnen til at windows ikke starter).

 

Får som sagt ikke startet windows. Fatter ikke hvordan jeg skal bevare filene som er på maskinen.

 

Ser kun to muligheter.

 

1.installere windows på nytt (er det mulig uten å fjerne gamle filer som ligger under mine dokumenter etc, og uten å formatere harddisken)?

 

2. Koble den bærbare harddisken til en stasjonær maskin for sikkerhetskopiering (før jeg formaterer den bærbare harddisken). Er dette mulig???

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

i Windows 2000 og Windows XP har du noe som heter, Remote Prosedure call (RPC) tror det er denne du deaktiverer for at det skal hjelpe litt. mener å ha lest en gang at MSBlaster legger inn 2 filer. eller 1, husker ikke. iallefall de heter msblast.exe og penis.exe tror jeg. hvis du finner disse så slett dem. se om dette funker. hvis ikke kan du jo laste ned fixblast.exe du også. har fjerna flere blaster ormer med denne fiksen. selv har jeg bare formatert når jeg har fått blaster ormen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...