Gå til innhold

mega -høyttalere sjekk dette. Råbra


Anbefalte innlegg

Alle som skal kjøpe nye høttalere til Pc i nærmeste framtid og som ikke bare bruker høyttalerne til hjernedøde spill som CS og UT og slikt, men også hører på musikk, sjekk denne artikkelen her. Disse skal jeg kjøpe neste gang.Da slår du to fluer i en smekk. Istedenfo å kjøpe et halvdårlig mikro-anlegg på elkjøp :smile:

 

http://www.digi.no/dtno.nsf/pub/dd20020405...215_er_29918516

 

Helt råe, dyre men bra

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva med å investere penger i et vanlig alminnelig sourond anlegg..? plast høytalere?. Det er høytalere i tre som er best men de koster litt mere men er my bedre å høre på. Dali og B&W har greie og billige høyttalere. Nad, Denon og harman kardon har gode, billige og greie Forsterkere for alle formål. Det er greit at lydkortene er blitt bedre men høyttaler sett til pc er ikke blitt så mye bedere med årene.

 

en får hva man betaler for.

 

mvh knutern_ :smile:

Lenke til kommentar

Må si meg uenig med dere der, har dere lest artikkelen jeg refererte til, der sier de at disse høyttalerne er like gode som et 10000 kr anlegg. Dessuten er suben i høykvalitetstre. Må si at disse slår de fleste i sin prisklasse.

 

her er forøvrig en test av dem

 

http://www.3dsoundsurge.com/reviews/MegaWo...510D/index.html

 

og her linken til komplett

 

http://www.komplett.no/k/ki.asp?action=inf...l=&view=support

 

mvh Nerd-light

Lenke til kommentar

Ikke sjangs i havet at små høytalere gir like bra lyd som et skikkelig anlegg, ja de kan spille høyt volum messig, men de klarer ikke å "dytte nok luft" til at det blir behagelig å høre på. En av de store forskjellene er at et par store høytalere kan spille lav og høy lyd som fyller rommet med lyd, mens små pc høytalere blir retningsbestemt og forferdelig skrikete hvis en skrur opp lyden. Jeg har et fullt surround anlegg med en Sony 5X100W 8 Ohm DD og DTS forsterker med et par store front høytalere 2x8" 1x6" og ett 1x1" element i hver samt senter og bakhøytalere med kabler fra Hifi klubben til den nette pris av 7000Kr, og ingen pc høyttaler system kommer i nærheten av dette. Jeg har hørt de fleste Cambridge og Klipch systemene og de fungerer bra, men kommer fort til kort hvis en skal nyte musikk og film fra dem.

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-04-08 12:18, nerd-light skrev:

Må si meg uenig med dere der, har dere lest artikkelen jeg refererte til, der sier de at disse høyttalerne er like gode som et 10000 kr anlegg. Dessuten er suben i høykvalitetstre. Må si at disse slår de fleste i sin prisklasse.


her er forøvrig en test av dem




og her linken til komplett




mvh Nerd-light



 

1. Sub er ikke i "høykvalitets-tre", men i spon med wood-look utenpå. Gi den et dunk så merker du det.

 

2. Mannen som dette referer til driver ikke med "testing" av hi-fi til hjemmemarkedet, men til proffmarkedet...dvs PA. Det er 2 forskjellige ting. Han kan sikkert sine saker, men at dette er noen grundig test tviler jeg sterkt på.

 

3. Ble det sammenlignet med noe? Hva ble brukt som referanse? Virket ikke som en stor test, så sikkert ingenting.

 

4. Mann får hva man betaler for, ferdig med det. Noen produkter gir mer valuta for pengene enn andre, men i det store og det hele må mann ut med mer $$$ for å få bedre lyd! Hadde så små høyttaler vært så bra, hadde det blitt brukt MYE mer i hi-fi-markedet. De er små fordi de skal bli lette å plassere, og gir grei lyd til det bruket.

 

5. THX ja...hehe. Et ord som er mye misbrukt. THX er ikke ensbetydende med bra lyd. THX er bare et minimums-krav for hvilken effekt en høyttaler skal klare å levere, til hvilken forvrengning... Flere standarer innen THX er kommet, og nå ser det ut som det er kommet et til PC også. Å sammenligne det med "kino i din egen stue" viser bare hvor lite avisene vet om hjemmekino. THX var i utgangspunktet en pekepinn på kvalitet, men har i de senere åra blitt et varemerke de kun bruker for å tjene penger på. "Merker" kan ikke definere "god" lyd....

 

Konklusjon: Har så vidt hørt på det omtalte settet, og lyden er god den, slik du burde forvente til den prisen, men mange vil nok klare seg med mindre. Har testet Klipsch sine 4.1, og må si at INGEN PC-høytalere slår de diskantene. Har selv et Altec Lancing til over 3000,- (har fått knalltester) og gleder med til å få de byttet ut med Klipsch sine.

Men det lønner seg å høre på høytalerne selv, og danne seg egne meninger. La øret bestemme, ikke en test....

Lenke til kommentar

thx er ein interessant standar som mangen trur er standar for god lyd, det eineste som trengs er at det skal kunne spille 120db eller noko slik i peak, ingenting om at det skal gå ann å høyrer på den musikken..

 

det har jo komt ein ny thx standar for ikkje å lenge siden, som ikkje ha så strenge krav lenger

 

tviler på at lucas art folken bryr seg så mykje om kva produkter dei setter thx merke på lenger, før i gammle dager så var det berre det beste av merdian, parasound, o.s.v som fekk det, no er dei tiden over, no kan du som det får noko som det står thx på til noen tusenlapper

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...