Gå til innhold

Super-minnebrikke!


Anbefalte innlegg

Så akkurat på TV 2 nyhetene.. Der viste de fram en norsk-produsert minnebrikke, som visstnok skulle være veldig bra.. De sa at det kunne være mulig å legre hele internettet på den!! :scared: Man fikk også se den.. Og hvordan tror du den så ut? Det var et MMC-kort, akkurat sånne som man kan bruke i mange symbian-telefoner pluss noen flere..

 

Gleder meg til å se hva som skjer videre..... :D

Endret av Tomat-Ulf
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
:roll:

 

Jadda...

 

Det kommer ALDRI til å lages noe slikt minnekort. Å laste ned alt som er tilgjengelig fra internett er umulig..

Ikke si aldri.. Bill gates sa i begynnelsen at INGEN ville trenge mer enn et par mb harddisk, men det har jo utviklet seg enormt! Selv om det høres sinnsykt ut kan det faktisk skje om et par år..

Lenke til kommentar

Det du så var en nyhetssending om Opticom sin minneteknologi. Det var nok et MMC kort han holdt i hånden for å eksemplifisere hva han mente. Et genuint produkt fra Opticom...som den nyhetssendingen handlet om, har ingen enda sett. Og det mange stiller seg spørsmål ved er om de i det hele tatt har noe å fare med. Det som toppet hele nyhetsendingen er at Opticom har vært et økonomisk svart hull, og at ledelsen nå var ute å ba om mer penger, og hvor de gav seg selv veldig lukrative avtaler og tjener fett på.

 

Men igjen, skulle opticom faktisk klare å lage noe slikt vil de 750 millionene som har forsvunnet virke som små penger og de vil være tilgitt....men de bør komme med noen snart.

 

AKIRA

Lenke til kommentar

Trodde folket hadde fått med seg det her for lenge siden.

 

Opticom lanserte en "revolusjon" innen lagringsmedium allerede på slutten av 90 tallet. Skulle kunne lagre sinnsyke datamengder på en liten brikke. Fram til idag har de vel svidd av ca 700 mill på dette prosjektet, Intel har vært inne i prosjektet både på utviklings siden og bidratt med masse grunker. Intel har nå trukket seg fra prosjektet. Opticom har i 2004 like lite å vise fram som fungerer i 2004 som det gjorde for over 5 år siden, men heldigvis har de klart å betale 70 mill i lønn til de 2-3 som sitter på toppen.

 

Bra jobba!! :hmm:

 

IBM har forresten jobbe med noe av samme teknologien i flere år og de har heller ikke kommet opp med noe som kan brukes til noe...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...