Gå til innhold

www.printerrefill.no


Anbefalte innlegg

Skulle tro at nettbutikkene tar seg godt betalt for lcd. Mye av det som selges er veldig presset i pris pga stor konkurranse og bredt utvalg. Lcd skjermer er svært etterspurt, og folk er villige til å betale mye, ergo blir prisen høy. Tror det er en god del å gå på på lcd ja

Det er svært liten margin på LCD for tiden, faktisk. LCD er etterspurt, som gjør at prisen blir presset. I det siste har du jo f.eks. fått se at 17" lcd går ned til under 4000 kroner, mens de før kostet fra 4500-6000 kroner (vanlige, ikke high-end). DVI-kabler, derimot .. det er en gullgruve.

Høy etterspørsel = Høy pris.

 

Grunnene til at prisene faller på lcd er fordi produksjonen begynner å ta igjen etterspørselen. Hvorfor i alle dager skulle prisen bli presset på en vare som praktisk talt er solgt før du har den på lager?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det gjør det aldeles ikke. En av de store distributørene i norge kjører 1910B som ukeskampanje denne uken, og den koster MER enn 4300,- eks. mva. tilogmed på kampanje. Tror nok Printerrefill kommer til å slite med kostnaden på f.eks. service og håndtering hvis det skulle bli tøys med noen av skjermene, da 4.300,- som sagt er under den prisen "alle" andre må betale hvis de kjøper skjermene fra LG direkte.

 

Når dette er sagt så er jeg veldig spent på å se hvordan dette utvikler seg. Hvis Printerrefill klarer å holde det de lover, så er det duket for kraftig konkurranse på enkelte produkter i datamarkedet! Og selv om de per definisjon er en konkurrent av meg, så ønsker jeg akkurat som den vanlige forbruker at kult stæsj skal bli billigere. Det jeg imidlertid ikke ønsker er at useriøse aktører skal spenne bein under markedet med latterlig lave priser som det er umulig å drive butikk på.

 

Om Printerrefill havner i den ene eller andre kategorien her; se det gjenstår å se. :)

 

-KJ

Jeg ser det er fler som er forhandler for en hvis leverandør! Det er ikke uke kampanje, det er sommer kampanje :p

 

Jeg har vært i kontakt(på tlf faktigst) med printerrefill i dag og de sa at de første varene kom inn på fredag... Det betyr at skjermen kommer en gang i neste uke for de første som har bestillt. Det høres ganske bra ut er klar for skjermen nå!

 

Men følger det med dvi kabel? :hmm:

Lenke til kommentar

Fikk svar fra PSData ang. prisene på LG skjermene :

 

Heisann

 

Prisen vi har er ikke dyr, det er en god pris på denne skjermen.

Har dog registrert hva printerrefill reklamerer denne til, dog ønsker ikke å komme inn på mine tanker rundt dette. LG Electronics Norge er satt på saken i å finne ut mere om de, da de heller ikke skjønner stort av prisen de oppererer med.

 

Prisen de har er langt under distribusjonspris. Har også sett de begrunner sin lave pris, men at de har lavere kostnader enn de "store" og derfor kan selge til en slik pris. Det holder heller ikke mål. At et lite firma som bestiller inn små antall av gangen skulle få bedre priser enn noen som bestiller mange hundre i slengen hører ingensteds hjemme.

 

Mvh

Jarle

PS Data

 

 

Dette er faktisk veldig bra forklart av Jarle. Begynner selv å lure litt rundt printerrefill sine "priser".

 

Edit : Skrivefeil.

Lenke til kommentar

noe av grunnen til at de muligens har fått en så god pris er at de andre sliter med skjermer som de har kjøpt for en høyere pris ! Ser også at flere er på vei ned med prisene sine på skjermer. blant annet telebutikken som setter prisen skikkelig ned på 17" sin.

Jeg tror ikke det er noe galt med printerrefill men om de tjener noe på salget er vel kanskje mindre sannsynlig. Men det skaper debatt og det tjener de på i og med mersalg på andre ting.

Lenke til kommentar

vel, får vel håpe på at alt går greit. drSpawn bestillte en til seg og to til meg for noen timer sia... Skal bli deilig å endelig bruke dualMonitor med smale rammer på parhelia'en og slippe å sitte med en gammel hyundai LCD og en CRT. Mulighetene for å låne hans og sitte med 3 like 19" i surroundgaming frister litt for mye...

Lenke til kommentar
At noen kunder ønsker å "ta" printerrefill, pga lav pris kan ikke jeg fatte.
:dontgetit:

Jeg vil ihvertfall ha lavest pris. Jeg har selv "kontakter" innen distrubisjonsmiljøet å vet at dette er faktigst 24% under noe av de kan skaffe. Men så lenge jeg får skjermen min så bryr jeg meg pent lite
Lenke til kommentar

Uff dette blir litt vel "spennende", som Rigel skriver har vi bestillt tre stk, det blir endel penger på forskudd det. :ermm:

 

Mailen som "lavizh" fikk fra PS Data virker temmelig foruroligende. Men uttalelsene fra printerrefill her på forummet virker så seriøse og skikkelige, jeg velger fortsatt å stole på dem!

 

Håper på det beste!

 

 

-Audun

Endret av DrSpawn
Lenke til kommentar

Hei

Hva foregår det her inne nå

Hvem lager høna til bil mange høns

Dette er ren kjerringsnakk

Med andre ord så er det ike LG Nordic som skal bestemme prisnivået vårt. Vi skal inn på markedet og du har også hørt om parallel import

Det er ikke en eneste melding til oss om dette.

Så det dere gjør her inne er å dikte opp historier, slik at dere har noe å prate om.

Hvorfor skulle det være noe galt i å selge en vare rimelig

LG Nordic har selvsagt store kostnader som må dekkes inn av på salgsummen og da hjelper det ikke med selv stort antall fra fabrikk.

Synes dette blir veldig useriøst snakk av dere her inneLG Nordic kan si akkurat hva de vil, men det blir jo ikke noe mer riktig av den grunn.

Snakkes

Sigbjørn

Lenke til kommentar
Mailen som "lavizh" fikk fra PS Data virker temmelig foruroligende. Men uttalelsene fra printerrefill her på forummet virker så seriøse og skikkelige, jeg velger fortsatt å stole på dem!

 

 

 

Synes ikke akkurat det forrige innlegget til "printer" virket så veldig seriøst... Mest bare beskyldninger mot forumets prisbevisste brukere!

 

Printer: Når det gjelder en såpass kostbar investering som en (eller flere, i mange tilfeller) lcd-skjerm, er man selvfølgelig interessert i å vite at man faktisk får den varen man har bestilt! Eventuelt at firmaet ikke går konkurs før en måned er gått, eller bare driver med lureri for den saks skyld! Sier ikke at dere gjør det, men dere må være enige i at en pris som ligger mer enn 20% unna nærmeste konkurrent oppfordrer til litt forundring! Men: om dere faktisk klarer å levere til den prisen er dere sikret mange kunder, og mest sannsynlig også et godt overskudd, så stå på! :thumbup:

Lenke til kommentar

- Det er hysterisk morsomt å lese alle de som frenetisk prøver å stoppe refill i å selge billige skjermer her. Det oppleves som om man håper de ikke leverer til de som har bestilt, og man bruker argumentet med "halv betaling på forskudd" som GARANTIST for at disse gutta har som hovedmål å rundstjele flest mulig - fortest mulig.

 

- "LIGHTEN UP !! vær litt mindre paranoid, og prøv, bare prøv ihvertfall, å sette pris på at man kan få kjøpt en skikkelig fin 19' DVI flatskjerm til kr. 4 300,-

Lenke til kommentar
fakkern nå koster den 4800!!

snufs

 

printrefill kommer den til å gå enda mer opp ? :scared:

 

kontakt meg hvis dere har lyst å selge meg den for 4300 :D

 

[email protected]

Hehe - Ting tyder på at skjermen kanskje var priset feil i utgangspunktet, noe printerrefill ikke har villet innrømme...

 

Når så "printer" prøver å berolige oss, klarer han prestere å skrive en "seriøs" post med språk/gramatikk/tegnsetting som en middels 2. klassing, hvorpå han referer til tidligere skeptiske inlegg som "kjerringsnakk" samt babler i vei om høner og biler !?!

 

Virker bare mindre & mindre seriøse spør du meg :(

Endret av mackforever
Lenke til kommentar

Søren også! Hadde muligens tenkt å bestille to stk, men nå blir det jo ikke noe av.

 

Spurte de for 10 dager siden om de kom til å beholde disse prisene en stund fremover, (for jeg hadde ikke penger for øyeblikket) og det var de bestemt på. Blir litt useriøst dette..

Lenke til kommentar
Søren også! Hadde muligens tenkt å bestille to stk, men nå blir det jo ikke noe av.

 

Spurte de for 10 dager siden om de kom til å beholde disse prisene en stund fremover, (for jeg hadde ikke penger for øyeblikket) og det var de bestemt på. Blir litt useriøst dette..

send dem en mail da vel...

 

det gjorde jeg... ordnet seg :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...