Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Start.no->FTP: Nulltoleranse for mp3,


Anbefalte innlegg

Driver og skal lage hjemmeside for et amatør band, og tenkte å legge ut siden på start.no sin gratis-FTP home.no.net/

På siden hadde vi tenkt å legge ut låter i mp3 formatet, siden det er det mest brukte formatet. Da får vi høre at de har nulltoleranse for mp3, men at wma filer er greit....

Idiotisk?

 

Øystein

Endret av bonito
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sendt en mail for å forklare at dette kun gjelder egenprodusert materiale, og at de er mer enn velkomne til å prøvelytte fra tid til annen?

 

På den andre siden skjønner jeg at de har nulltoleranse. Lar de en få ha mp3 kommer det fort 500 andre som vil ha det og, og de har ikke ressurser/mulighet til å sjekke filer.

 

wma tingen er jo litt teit da...

Lenke til kommentar

Det er da helt idiotisk. Er det andre sånne "gratis" webplass operatører som forbyr folk å legge opp mp3? Det er jo her snakk om egenproduserte låter av et "amatørband" , så hva er liksom problemet :dontgetit:

 

jeg personlig liker wma dårlig :no:

Endret av praut86
Lenke til kommentar
Det er da helt idiotisk. Er det andre sånne "gratis" webplass operatører som forbyr folk å legge opp mp3? Det er jo her snakk om egenproduserte låter av et "amatørband" , så hva er liksom problemet :dontgetit:

 

jeg personlig liker wma dårlig :no:

Vel, det er en gratis tjeneste. jeg mener at Start.no kan kreve hva de vil av matrialet som du legger ut der.

Lenke til kommentar

At de tillater .wma er absolutt ikke rart. Når begynte musikk å spres i formatet wma? Det er jo utelukkende .mp3 som brukes. Andre formater som .wma og .ogg er så lite utrbredt at det ikke er noe problem.

 

Og det er heller ikke rart at start.no ikke gidder å ta seg tid til å sjekke hvem som legger ut lovlig og hvem som legger ut ulovlig mp3 filer.

 

Som sagt, zip sangene, så er problemet ute av verden.

Lenke til kommentar

Uansett så koster det ikke skjorta å få seg en skikkelig webhoster heller. Betaler 39 kroner pr. mnd for å kunne ha 1 GB liggende på nett, og der kan jeg laste 5 GB pr. mnd, ha ubegrenset mange e-post adresser og subdomener. I tilleg støtter de det som er av tjenester.

 

Jeg er grisefornøyd med det opplegget, og kunne ikke vert foruten. Litt greit å ha kontroll over et helt domene, og kunne lage nett det som passer av subdomener, som forøvrig også kan redirect'es hvor som helst.

 

Dette mener jeg er en mye bedre løsning for et amatørband som skal legge ut materiale på nettet, er de heldig er ikke bandnavnet brukt enda av domener.

 

Ser noe mer profft ut med f.eks. www.foofighters.com enn foofighters.home.no.net

 

Da er det også mulig å f.eks. streame fra en maskin mot f.eks. live."hva det måtte være".com

 

Om ikke plassen er det viktigeste vet jeg om folk som har tilsvarende tjeneste levert for 29 kroner pr. mnd.

 

Bare min mening. Er for så vidt enig med de som mener start.no kan kreve hva de vil ettersom tjenesten er gratis. Og det er også et meget bra poeng at .wma ikke er noe attraktivt å bruke for å dele musikk. Personlig er jeg for kjøp av musikk, men og for kopi av kjøpte CD plater for bruk på egen maskin (egne maskiner) og .mp3 spillere og den slags. Jeg hater at folk roter i CD samlingen min på fest f.eks. da er det bedre å ha en maskin til å spille sangene på.

 

Dette var noe off-topic, men men.

 

-Chief-

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...