Gå til innhold

Hva gjorde du i barnehagen?


b-real

Anbefalte innlegg

Som noen vet så jobber jeg i barnehage, så nå sitter jeg her og tenker på hva _jeg_ gjorde i barnehagen.

 

Og for å være helt ærlig så kan jeg ikke huske noe spessielt fra barnehagen en at jeg og en annen unge som het Jørn måtte rydde 3 store kasser med legoklosser helt alene fordi vi hadde dradd utover all legoen når vi lekte.

Og så var jeg småforelsket i ei jente som gikk i barnehagen også :love:

 

Så til spørsmålet...hva husker du i fra barnehagen? Noe spessiele leker dere lekte..noen artige ting du gjorde for å få oppmerksomhet fra de voksne osv..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Åh, jeg husker mye fra barnehagen!

 

For det første, en gutt som het Olav spiste opp leverpostei-brødskivene mine.

For det andre, så tvang to gutter meg til å kle av meg foran dem. Så lo de av den nakne kroppen min. For det tredje, så holdt jeg på å dø i barnehagen. Syklet med en hoppestrikk rundt halsen, og den gikk mer og mer inn i hjulene og strammet til... mamma fant meg liggende helt blå i ansiktet, fikk løpt og hentet saks og fikk klipt over akkurat i tide. Barnehagetantene hadde ikke vært i nedredelen av barnehagen... Hva hvis mamma ikke skulle hentet meg akkurat da? :ermm:

Endret av RaZorbLadeKisS
Lenke til kommentar

Jeg og to jenter stakk av en gang, og gikk et godt stykke vekk. Barnehagetantene og -onklene hadde flydd rundt overalt etter oss, og det var rett før de ringt politiet da de fant oss. Da hadde vi gått hjem til hun ene og satt utenfor der og lekte..

 

Ellers hadde vi det veldig gøy med å stjele garnnøster som vi hev rundt i lampene og rundt møblene i et rom, sånn at det ble et "spindelvev" der.

 

Husker mere, men er for trøtt til å skrive nå..

Lenke til kommentar

*Ahh, huske tilbake på en gøyal tid uten noen som helst bekymeringer*

 

Det jeg husker best må være spenningen da vi greide å snike oss opp i klokketårnet i barnehagen. (Barnehagen lå i et gammelt kapel)

 

Det var alltid artig og gjemme seg mens barnehage tanter løp febrilsk rundt å lete etter oss.

Lenke til kommentar

Jeg husker at vi mobbet en fyr der, han hadde så sinnsykt stor temprament at han klikket med en gang vi gjorde nokke. Så måtte vi løpe gjennom hele barnhehagen med han etter oss, til vi kom til en eller annen barnehagetante. Og der var det han som fikk kjeft.

 

Syns litt synd på fyren...

Lenke til kommentar

Et par ting jeg husker, f.eks. at det var stor rift om lego-klosser som var trekantet (sett sidelengs) og som gikk over fire knotter, ikke to. De ble brukt i snuten på lego-fly, og de med lavest vinkel (fire knotter) fløy fortere enn de som hadde høy vinkel (to knotter).. hvis noen i det hele tatt skjønte det.

 

En annen ting var at jeg nektet å spise ertesuppe og fikk ikke å gå ut før jeg spiste den opp. Vet ikke hvor lenge jeg satt der alene, men ertesuppe skulle jeg definitivt ikke ha.

 

Hva jeg gjorde når jeg jobbet i barnehage for to år siden, husker jeg derimot svært mye av. En fantastisk bra arbeidsplass. :)

Lenke til kommentar

Jeg husker iallefall at vi dryppet stearin i rømmebegere som var fylt med vann....

 

Vi brukte mange forskjellige farger med stearinlys, når hele toppen av begeret var tett med stearin, tok vi det ur, det ble kjempefint. Dette er en aktivitet dere bør prøve! :D

 

Jeg husker også at jeg var endel med en jente som i dag er ufattelig fin... :)

 

Så husker jeg det var en guttegjeng på 3 stk som skulle tøffe seg for alt og alle...

 

Vi hadde også et puterom under trappen, det var alltid rift om hvem som skulle være der.. ;)

Lenke til kommentar
de med lavest vinkel (fire knotter) fløy fortere enn de som hadde høy vinkel (to knotter).. hvis noen i det hele tatt skjønte det.

Alle som har lekt med lego skjønte vel det? Klart de "spissere" flyene flyr fortest! :)

 

Ellers husker jeg at vi hver dag måtte "hvile" en time etter mat. Da skrudde de av lyset i det store fellesrommet, og så skulle alle ligge stille der en time. Jeg og en kamerat ble flere ganger kastet ut fordi vi ikke kunne ligge stille (naturlig nok?), og fikk da den grusomme straffen å ikke få ligge der å hvile, men å være ute og ha alle huskene og gravemaskinene for oss selv. :thumbs:

Lenke til kommentar

En ting jeg husker meget klart er gangen da jeg skulle sjekke om en lampe sluttet å lyse hvis jeg klippet over ledningen. Barnehagen lå i samme bygning som et sykehjem, og det endte med full utrykning fra politi og brannvesen fordi strømmen ble borte. (Det var angivelig noe galt med strømopplegget, så hovedsikringen for hele bygningen gikk).

 

Fikk meg selvfølgelig en ganske kraftig karamell selv, og var vel ganske stille resten av dagen kan du si.

Lenke til kommentar

Det som slår meg når eg prøver å tenke på ting som skjedde i barnehagen er at vi kunne gjere mykje som barn i dag aldrig hadde fått lov til. Husker f.eks at eg og ein til fekk ansvaret for å steike vaffler, så vi stod på ein liten benk for å rekke opp til kjøkkenbenken. Grunnen til at eg husker det er at vi aldrig fekk laga noken vaffler fordi vi slapp alle egga i golvet, eit og eit. Trur planen var å finne ut kor lang tid det tok før nokon kom springane. Det blei tomt for egg før nokon kom :(

 

Ellers så var det tre-hjulssykkel race ned akebakken :wow: som eg husker best. Blei berre med den eine gongen trur eg. :laugh:

Lenke til kommentar

Husker at det var en del seksuelle ting som foregikk, var visst veldig morsomt å vise tissen til hverandre og sånnt hahaha :devil:.

 

Jeg husker også at det var en som het "karsten" som bodde på een bondegård, en gang skulle liksom den ene barnehage avdelingen ditt, og han hadde noen kyllinger der. Den ene dreit på armen til en jente så hun begynte å gråte. Det husker jeg godt.

 

Også husker jeg odt da jeg å 3 andre gutter pisset i hemsen.. hahahah :dribble:

 

syns det jeg gjorde i barnehagen var så latterlig

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...