Gå til innhold

Har Komplett.no åpent på Søndager?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest bruker-45896

Hehe.... neppe, er nok bare bensinstasjoner som har åpent.. men hvis du bestiller så får de ordren i morgen..

 

Edit: rart, men ok, står det så jaok liksom

Endret av bruker-45896
Lenke til kommentar
de har visst oppe idag. jeg tuller ikke, men kom nettop på at da jeg snakka med

kundeservicen dems for 3-4 dager siden skulle de være på jobb hele helga, de driver å setter opp det nye systemet.  :yes:

Siden du vet dette eller det du sier, vet du noe om kundeservicen deres er åpen (neppe!)?? SKulle så gjerne få ordnet på en retur siden tidsmange..

Endret av k_drey
Lenke til kommentar

Komplett.no har åpent hverdager fra 08-17 (salgsavdelingen) og 09-16 (support). Lageret jobber normalt fra 06.00 - 22.30 på hverdager, samt på dagtid lørdag og søndag. Unntaket er spesielle helligdager (eks. 1. juledag og 1. påskedag). Utover dette har mulighet til overtid når det er "trykk" og dette løses med økt bemanning eller at noen av skiftene (vi bruker 3 skift normalt) starter tidligere eller slutter senere.

 

For de som er interesserte så er lageret vårt for tiden 100% i rute slik at lagervarer sendes ut kontinuerlig. Imidlertid er vi (som dere sikkert har lest) noe på etterskudd mtp returvarer slik at vi derfor kjører ekstra på her for å komme tilbake til måsetningen vår om maks. 3 virkedagers behandlingstid (før påske var vi på 1 dag).

 

En utfordring som vi ofte ser er spørsmål om hvorfor varer ikke er sendt som ikke er på lager, vi oppfordrer derfor til å sjekke lagerstatus før bestilling for å unngå forsinkelser.

 

Flere spørsmål om Komplett, spør i vei :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...