Gå til innhold

Hvor er mine 13 Gb, VELDIG rart.


Anbefalte innlegg

Ser nå på min backup HD, som er på 38 Gb. Jeg har lagra 5 GB på den hittil, men den oppgir at det er 20,5 Gb igjen. Jeg har utført disk cleanup, men der var det ikke noe. SYstem restore er slått av, og det er ingen skjulte filer.

 

Hvordan kan jeg få igjen resten av harddisken min??

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har fikset det nå...

 

Jeg kopierte innholdet over på den andre hd`en , ( da var det ingenting på hd`en , men viste fortsatt 23Gb brukt ??? ) og "quick"-formaterte. Så fikk jeg tilbake hele plassen.

 

Likevel synes jeg dette var veldig underlig...

Lenke til kommentar

Dette fikk jeg også da jeg monterte en WD 120 GB... fyllte disken, og når jeg høyreklikket på harddisken og så størrelsen, brukte den hele plassen. Kunne heller ikke kopiere mer, da disken var "full". Men hvis jeg merket alle mappene (de skjulte også), hadde jeg plutselig "brukt" 21 gb - dvs 21gb "ledig"....

Lenke til kommentar

Har hatt tilsvarende problem selv. Hadde 5 partisjoner, og de gangene jeg formatterte c disken "brukte jeg opp" diskplass på de andre partisjonene... veldig irriterende fordi jeg måtte kopiere filene ut fra partisjonene og så formattere den og flytte tilbake... :angry:

 

(Skal ikke si at det var formatteringen og installasjonen av windows som var grunnen, men det var i den sammenheng jeg oppdaget problemet)

Jeg har ikke funnet noen annen løsning på problemet heller...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...