Gå til innhold

nytt headset


Anbefalte innlegg

jeg må ha nytt headset :dontgetit:

jeg har ikke noe peiling på headset

så da jeg må ha litt hjelp..

den må ha mic (god)

nei jeg sier bare at jeg spiller cs :p

de gjør sikker mange av dere og..

da forstår dere at de må vere "konge" headset :thumbs:

god lyd , god mic , osv..

 

Takker for alle svar :yes:

 

 

Mvh Hrrr

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Er en stor fan av dyrt par med headphones + separat mic løsninger jeg :\

ville gått for en av de nye modellene på microplex hd955 ellerno

Jeg har Sennheiser HD 570 og de er utrolige gode i forhold til prisen. Alt jeg kan si er at hvis du vil ha virkelig bra lyd kjøper du skikkelig hodetelefoner og separat mic. Jeg har prøvd følgende Sennheiser HD modeller selv: 570, 580, 590, 600 og 650. Jeg merket lite forskjell. Merket forskjell i passformen fra 570 og 590 til de tre andre. Eneste lydforskjellen jeg merket var til 600 og 650 i forhold til resten.

Endret av Plex!
Lenke til kommentar
Jeg har prøvd følgende Sennheiser HD modeller selv: 570, 580, 590, 600 og 650. Jeg merket lite forskjell. Merket forskjell i passformen fra 570 og 590 til de tre andre. Eneste lydforskjellen jeg merket var til 600 og 650 i forhold til resten.

Hvor mye forskjell du hører avhenger blant annet av kvaliteten på musikkanlegget og lydkilden din. På bedre lydanlegg hører du definitivt forskjell på HD580, HD590 og HD600. Eier en HD600, som etter min mening er klart bedre enn HD590, og en smule bedre enn HD580. HD580 og HD600 yter ikke sitt beste før du kobler dem opp mot dyrere musikkanlegg, selv om du vil kunne høre forskjell (om enn ikke så mye) på rimeligere anlegg også.

 

Hva som låter best er også litt subjektivt, ettersom vi har ulik smak når det gjelder lyd, men HD580 og HD600 stiller i en klasse for seg (HD600 har lenge vært regnet som referanse hos bl.a. HeadRoom, inntil HD650 kom på banen). HD650 skal visstnok være en merkbar forbedring over HD600 ved tilkobling til bedre anlegg. Nå bør det nevnes at selv om disse hodetelefonene er relativt dyre (HD590 er den rimeligste modellen), så låter de svært bra (HD590 låter bra, men er ikke på høyde med de to andre, IMO).

 

Disse hodetelefonene anbefales på det varmeste til spilling også, siden de er såpass gode til å plassere lyder i lydbildet. Posisjoneringen er veldig bra.

 

HD590 er en smule mer komfortabel enn de to andre, men alle disse hodetelefonene er meget komfortable å ha på seg.

 

Edit: Rettet tasteleif...

Endret av hal9k
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

hva er egenlit vitsen meg dsp-500?, det er jo helt waste. kanskje de er supergode og kan spille supergod lyd men man får jo ikke utnyttet de i hele tatt. hvis ikke jeg tar helt feil så er det usb kontakt på de. da får man jo heltt crappy lyd uans. hva er vitsen i å kjøpe så dyre hodetelefoner hvis man bare kan få crappy lyd?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...