Gå til innhold

Powerball - mottatt defekt?


mbst

Anbefalte innlegg

Jeg mottok min Powerball i dag. Gledet meg selvsagt veldig til å sette igang!

 

Men det ser ut til at det er litt slark på metallstavens oppheng.

Det ser ut til at hele den tynne plastringen i midten av bildet her vandrer rundt 1 mm opp og ned når jeg legger fra meg / plukker opp Powerballen fra et bord etc. Denne vandringen akkompagneres av en særdeles lite elegant plastisk "klunkelyd".

 

Det som er ille med dette er det at den samme lyden og vandringen også opptrer under (normal) bruk. Ballen kaster på seg innimellom, særlig ved lavere hastigheter, og den samme plastiske "klunkelyden" skjærer gjennom.

 

Ved høyere hastigheter, hvor ballen er mer stabil (rett og slett grunnet de fysiske lover om spinn), inntreffer dette sjeldnere.

 

 

Jeg har laget et par små filmsnutter hvor jeg demonstrerer problemet ved å løfte ballen opp og ned på et bord. Håper dere har mulighet til å ta en titt på dem.

 

powerball 1

powerball 2

 

Skal disse mindre flatterende ulydene være der?

Eller er det derimot slik at den _eneste_ lyden den skal gi fra seg, helt fra man velger å starte den til man legger den fra seg igjen, er en suselyd fra det roterende hjulet?

 

Jeg har vanskeligheter med å forestille meg at et slikt presisjonsprodukt som dette markedsføres som har en så stor slark innebygd. Dette kan umulig være heldig for dens presisjon på lengre sikt.

 

Hvordan foreslår dere at jeg får løst dette dersom Powerballen ikke skal være slik? Jeg ser for meg at utsending av en ny Powerball mot min i retur er den greieste og mest smertefrie løsningen.

 

Det kan jo tenkes at Powerballen var pakket med litt for lite beskyttelse rundt seg under postgangen. To av hjørnene på undersiden av Powerball-esken er nemlig sammenklemt.

 

 

Håper dette vil løse seg raskt, jeg gleder meg virkelig til å få testet den skikkelig! :)

 

 

(Jeg kjøpte den etter å ha testet en tilsvarende hos en kamerat, men dette var på en fest og da var det litt for mye støy (både lydmessig og på mitt sansesystem) til at jeg skulle ha kunnet lagt merke til om også han hadde tilsvarende "ulyder" i sin. I såfall er det ingen ulyd, men bare slik den skal være.)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

http://www.powerballs.com/norway/bildearkiv.php

 

Men tilbake til spørsmålet mitt .. :)

 

-----

Redigert:

 

Fant ut at den faktisk skulle være slik! Så alt var vel og bra! :blush:

 

Får se om jeg ikke legger ut en liten filmsnutt av den i action. Er litt vankselig å forklare. Men veldig artig er den! Og veeeldig tung å holde når den settes i rask rotasjon! Tviler på at jeg klarer så mye som ett minutt på den høyeste farten jeg får den opp i !

Endret av mbst
Lenke til kommentar
Hømm! Er det ikke lurere å sende det der til Powerball-folka i stedet for å poste det her?

Kjører parallelt på flere fronter vettu! Skal jeg være ærlig var post nummer én ingenting annet enn en lettere forumtilpasset redigering av mailen jeg sendte Powerballs.no.

 

:)

Lenke til kommentar

Ser at du fant ut at det var riktig, men det er meningen for at den skal kunne "løsne" og snurre rundt. Når den ligger sånn nedtil eller var det motsatt så går det jo ikke an å snurre den rundt seg selv, men bare bortover, eller den veien den går når du først snurrer den igang. Litt dårlig forklart, men kanskje du skjønner. Og nåpr du får den opp i stor fart så lager den masse ulyder...

Endret av eckmann
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...