Gå til innhold

Er telekinese mulig?


Anbefalte innlegg

Jess, tror dere telekinese er mulig? Jeg har forskjellige teorier om dette, og jeg tror det er mulig.

Tanker kan påvirke materie, at du kan bevege kroppen er bevis på dette. Det får meg til å tenke at tanker/følelser også er materie. Siden materie kan manipulere materie burde så vil dermed tanker selvsagt være istand til å manipulere materie. Så kan vi spørre oss, kan tanker påvirke materie på avstand? Altså annen materie enn selve kroppen..

I fysikken (eller kvante-fysikken :D ) er det ett bevist fysisk fenomen som heter entanglement, sammenfletting på norsk. Dette sier at all energi påvirker og manipuleres av all annen energi rundt den. Setter du en eske ved siden av en annen eske vil energien fra disse påvirke hverandre selv på avstand.

Kvantefysikken sier at absolutt alt er energi men i ulike former, universet er som en innsjø, og alle ting er som noen dråper vann i innsjøen. Mennesker, planeter, hus, alt er som noen dråper vann for energien stopper ikke noe sted men blandes sammen med energi i nærheten.

Dermed, tanker er energi, og den energien sprer seg rundt deg.. Dette vil jeg hevde er vitenskap og ikke noe hokuspokus. Når energien din sprer seg rundt og vi vet energi kan manipulere energi skulle det ikke være noe annet enn trening som skal til for å finne ut hvilke tanker som sprer den energien som trengs for å gjøre telekinese eller andre ting.

Dette er min teori da, men det finnes sikkert like mange teorier på hvorfor det virker som det finnes personer som driver med dette :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

har aldri klart det, men prøver nesten daglig. jeg vet at det går, men er liksom den lille biten med tvil som holder meg igjen, siden jeg ikke har lest om dette i illustrert vitenskap...

 

men jeg gir ikke opp. jeg skal klare det. før jeg dør skal jeg ha svevet fra bergen til new york, UANSETT.

Lenke til kommentar
Kroppen styres ved hjelp av elektrisitet så det kan jo være at det kan bli født et vidunderbar med så mye elektrisitet innabords at det funker som et skikkelig magnetfelt, noe som igjen kan oppfattes som elekinese på en måte.

 

Min teori altså

Lol! :D Men, telepati er jeg ganske sikker på går an. Har hendt meg flere ganger at jeg tenker på en ting, og en annen sier det.

Endret av Just_blank26
Lenke til kommentar

Telepati er vitenskapelig bevist, og de fleste opplever det jevnlig også eller har opplevd det en gang :)

endre, Jeg liker å tro alle kan lære det de vil. Jeg tror alle kan bli flink å spille ett instrument eller flink å tegne blant annet. Det som trengs er motivasjon. En som ikke tror han kan klare noe har ikke motivasjon og vil ikke klare det.

Lenke til kommentar

tja, med tanke på at vi bare bruker sånn ca 5-7% av hjernekappasiteten, hvem vet hvilke krefter o.l. vi kan "låse opp" hvis vi får utnytta mer av den?

 

Se på Uri Geller, han som bøyer teskjeer og slikt...kanskje slike personer er eksempler på folk som på en eller annen måte har klart å øke bruken av hjernekappasiteten?

Lenke til kommentar
Enig, liker og tro det samme. Men det har nok en del med medfødte evner og gjøre også, generelt sett. Forresten, fikk ikke noen danske forskere masse penger nå nylig til å forske på telepati?

Jo, noen har medfødte evner, og noen lærer fortere enn andre, slik er det.

Mozart for eksempel, 6år gammel komponerte han musikk som fortsatt spilles idag, dette er ett bra eksempel på dette.

Det har blitt forsket på slike ting i over hundre år. Hele tiden blir det påvist usannsynlig bra resultater og lignende, men desverre er det ingen som finner ut grunnen til dette. Eller, egentlig syntes jeg det er fint, hadde alle begynt med telekinese så hadde det ikke vært gøy lenger..

Lenke til kommentar
krevet 15/03/2004 : 23:39

  Just_blank26. Hmmm..

Tenk deg du er på lan med 100 stykker, alle spiller CS, det kommer ikke til å bli spilt noe annet.

Forestill deg at du har 1000-0 i stats, så at du har 0-1000 i stats - det er ikke like gøy hvis alle eier deg

Sant nok, sant nok. Men nå er det du snakker om mer en konkuranse da. Og flytte på ting ved å tenke på det er jo ingen konkuranse, i hvertfall ikke i utgangspunktet. Det blir som og kjøre vannscooter, snowboard, firehjuling på stranda, eller noe lignende. Altså, det er gøy selv om mange bedriver det. Men nå tror jeg at jeg tar kvelden. NN

Lenke til kommentar
tja, med tanke på at vi bare bruker sånn ca 5-7% av hjernekappasiteten

det er nok dessverre en myte..

jaok, bruker nok hele hjernen, men jeg vil tro at vi ikke utnytter den bra nok!

 

(Vi er som Celeron CPU'er, masse Mhz, men lite blir gjort, som kunne vært gjort hvis vi bare hadde fått utnytta det skikkelig :p)

Lenke til kommentar
tja, med tanke på at vi bare bruker sånn ca 5-7% av hjernekappasiteten

det er nok dessverre en myte..

jaok, bruker nok hele hjernen, men jeg vil tro at vi ikke utnytter den bra nok!

 

(Vi er som Celeron CPU'er, masse Mhz, men lite blir gjort, som kunne vært gjort hvis vi bare hadde fått utnytta det skikkelig :p)

Nei, vi er mere avanserte og 'bedre' enn selv verdens mest avanserte supercomputere. En supercomputer blir som en kalkulator sammenlignet med hjernen. Jeg har lest litt om hjernen og det er helt sinnsykt hele greiene. Men du har rett i at vi 'yter litt dårlig per mhz' :p

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...