Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Telenor setter opp hastigheten!


Anbefalte innlegg

Har selv Stjelenor 704/128 1 GB grense (desverre), og den blir fort brukt opp, men 5 gb er greit nok, Telenor vil nok til slutt innse at de må slutte med GB kvoten, og øke hastighetene litt hvis de fortsatt vil være norges største bredbåndsleverandør...  :p

1GB er sykt, 5GB er alt for lite, 10GB er for lite...

 

DET SKAL VÆRE FRI BRUK!

 

 

:love: Glad jeg har NGT :love:

 

Kosepå

Fint det!

Om du synes det på død og liv ikke engang skal være en teoretisk grense så har du sikkert ikke valgt Telenor. Jeg for min del synes 30 GB er mer enn nok og opplever i praksis ingen grense. Samme som deg med andre ord... (men det betyr ikke at du ville oppleve det samme, det kommer an på hvor mye du laster ned...)

 

Kan bare legge til at jeg ikke engang har opplevd nedetid på det drøye året jeg har hatt Telenor. Er oppkoblet gjennom en bredbåndsrouter og kunne ikke vært mer fornøyd. Dette er gode nyheter!

30GB holder jo, men det blir for dumt at de har grense enda.

Du må huske å ta prisen i betraktning også da...

Men prisen er da ikke så ille, men jeg må innrømme... jeg bytter ikke fordi jeg vet hva jeg har - veldig stabilt og kjapt internett - og vet ikke helt hva jeg får. Orker ikke stresset med å ikke ha internett i perioder eller ikke være fornøyd på en eller annen måte (navlesnor ;))

Hadde kanskje ikke gått for Telenor om jeg skulle velge i dag

Endret av Øyst
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Tror ikke det er mange her som ville ha kjøpt en bil som kan kjøre i 15mil i måneden opptil 200km/t, hvis du overstiger denne grensen så kan du plutselig ikke kjøre fortere enn 30km/t. (Og dette skjer selvsagt en plass mellom oslo og trondheim el. når du har de travelt som bare det)

 

 

Det hører også med at telenor ikke vil øke ut-hastigheten på linjene, da det trafikken du sender ut som koster de mest penger.

 

 

--

Morten

 

Det konseptet finnes allerede, nesten i hvertfall. Det kalles kilometerbegrensning på forsikringen din.

 

Du signerer da en avtale om å betale så og så mye for å kunne kjøre f.eks 1600 kilometer i året. Du kan kjøre så fort du vil, men når du overstiger kilometerbegrensningen gjelder ikke forsikringen.

Lenke til kommentar

Det konseptet finnes allerede, nesten i hvertfall. Det kalles kilometerbegrensning på forsikringen din.

 

Du signerer da en avtale om å betale så og så mye for å kunne kjøre f.eks 1600 kilometer i året. Du kan kjøre så fort du vil, men når du overstiger kilometerbegrensningen gjelder ikke forsikringen.

Nå er det vel sånn at dette er en slags standard som alle forsikringsselskap bruker, noe som ikke kan sies om Telenors strupinger :D

Lenke til kommentar
Hva om disse såkalte telenor fans'ene slutter å skrive så mye bullshit.

Hvis man liker telenor, javel så skriv det da, men ikke sløs bort andres tid med bullshit.

Hvorfor nekte å skjønne poenget?

Prøv heller å skjønn det agvg skriver.

Den politikken telenor har drevet i flere tiår, er rett og slett ufordragelig.

Og de fortsetter med det den dag i dag.

*HØR HØR*

 

Telenor driver monopolvirksomhet überalles, uten at PT klarer å gjøre noe med det med dagens lover og regler. Det at Telenor Networks fortsatt eier all kobberet i Norge skader xDSL markedet, fordi ISP må leie kobbertråd fra Telenor Networks og for de som videreselger f.eks adsl må de i tillegg betale for tjenesten.

 

Leste i en artikkel at pris for ADSL linje via Telenor Networks var 225, hvis man da tenker at det koster sluttkunden 329,- for linjen vil det da si at rund 80% av de 329,- går rett tilbake til Telenor Networks.

 

Ved KUN leie av kobbertråd (de NGT driver med) koster det 75,- pr linje, fordi leie av kobbertråd er prisregulert av PT men ikke videresalg av xDSL tjenesten. Dette utnytter selvsagt Telenor til det fulle.

Lenke til kommentar
Er tilbudet attraktiv: NEI!

Er tilbudet lage for å lure pensjonister og newbies: JA!

Er tilbudet rimelig: NEI!

Kommer jeg noen gang til å gå på den: Kanskje nå jeg blir senil. :thumbs:

Er tilbudet attraktivt: ja

Er tilbudet laget for å "lure" pensjonister og newbies: Grunnen til at de velger Telenor er vel fordi Telenor har vert der lengst, godt kjent med dem osv....

Er tilbudet rimelig: ja, ganske rimelig

 

 

En ting:

Jeg har 704/128 med 10GB grense (kunne ikke få noe annet :( ) ..vil jeg da automatisk få 1024/256, eller kommer de til å ringe meg opp å spør om jeg skal ha den hastigheten, og må binde meg i 1 år til?

 

Her går nemmelig bindingstiden ut sent i april.

Lenke til kommentar

Ptv-: Nei vil tro den blir satt rett opp, eller du får en mail.

Ny bindingstid var vel den Mp3 spilleren og 1års abn..på Norsk leksikon..

Jeg tok hvertfall det...

Uansett, tilbudet er jo ganske bra så det gjør vel ikke så mye heller...

 

Edit: Leste over det hele nå, utrolig mange useriøse innlegg her :roll:

Lenke til kommentar

Det er et steg i riktig retning, men ikke godt nok til at jeg angrer på at jeg får levert Catch 1700/512 i begynnelsen av mars. I dag har jeg 1024/256 hos Telenor med fri bruk. Det koster 749,- pr mnd. Selv om det blir til 2048/256 så er det for meg bedre å betale 849,- og trolig få bedre ping og fast ip samt høyere upload på Catch. I tillegg er vel sjansen til stede for at også Catch og andre selskaper følger prisfallet i nærmeste framtid.

Lenke til kommentar

Man kan selvfølgelig si at dette er bra av Telenor, og det er virkelig et steg i riktig retning. Selv er jeg en av dem som kommer til å nyte godt at dette sa jeg når har 1024/256 med 30GB kvote (brukes aldri opp heller).

 

 

MEN, la oss ikke glemme at Telenor ganske nylig FJERNET SPAMFILTERET for email sitt for alle sine abbonenter, noe som er helt jæv** latterlig å gjøre. Nå vil dem liksom ha 29kr/mnd ekstra for denne tjenesten. UAKSEPTABELT Telenor.

 

Før fikk jeg aldri spam på min mailkonto hos Telenor, mens nå får jeg cirka 10 usaklige føk**** møkkamail hver dag om porno, penger, osv osv.

 

Dere kan selvfølgelig påstå at 29kr/mnd uansett er lite, men for et år blir det da kr348, en ikke helt ubetydelig sum vil jeg si. Hva blir det neste de finner på? Tillegg for leie for modem og splitter?

Så vennligst ikke begynn å hyll Telenor for denne lille saken (som de selv likevel ikke har bekreftet ennå), for Telenor er ennå ikke riktige mot kundene sine. Spamfilter på mail skulle f meg bare mangle.

Lenke til kommentar

Nå er det vel sånn at dette er en slags standard som alle forsikringsselskap bruker, noe som ikke kan sies om Telenors strupinger :D

Her er det Telenor som har satt standarden... og tankegangen er den samme.

 

Hvis forsikringsselskap tillater kundene å kjøre ubegrenset øker muligheten for ulykker og dermed øker muligheten for mye forsikringsutbetalinger.

 

Hvis Telenor gir alle kunden fri bruk av linjen vil det øke muligheten for at de må oppgradere backbonet, noe som gjør at de må ut med enda mer penger.

 

Økonomi og penger ligger i grunn for begge to :)

Lenke til kommentar

Men ingen av dere nevner en mulighet som slår telenor ned i støvlene:

 

Meld dere inn i http://www.ownersbuy.no for kr.150,- i året. Og få blant annet produktet 3.000/640 linja til 698,- bare for å nevne et eksempel.

 

Telenors manglene vilje til forhandlinger gjør at firmaer som nextgentel virkelig kan vise krefter.

 

Dere med telenor kan smile så fårete dere vil. Men produktene fra telenor frister ikke det minste når man har satt seg inn i hvilke muligheter nextgentel tilbyr for de som vet å gå via forskjellige kanaler. Nextgentel er hittil den sterkeste leverandøren av internet. Og med den forståelsen de har vist oss som er kunder der så er de bare på vei til å forsterke sin posisjon enda mer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...