Gå til innhold

-BMP- Black Mirror Project


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

eller fikse på sotings-filmen som har fått seg noen skader... ;)

+ finpuss da.. (såvidt jeg forstod..)

 

*off topic*

en ting er iallefall sikkert, skulle ønske jeg var der, synes der er morsomt å se på Jan dreie blokker, men det hadde vel blitt litt trangt...

 

men trivelig er det der, bra trivelig, spessielt med en trivelig herre tilstede (Jan) synes ikke du også magnus?

*/off topic*

 

var stilig med den gpu blokka, i starten skjønte jeg ikke hvordan du hadde fåt den runde klossen inni den firkantige.. :grin:

Lenke til kommentar
Hva skal du gjøre med dem? Gi dem en bedere finish?

 

Er endel igjen. Skal gi dem en skikkelig ansiktsløftning på finishen, tilpasse så alt er 100% tett og sette på nipler. Dvs mye pussing, litt lakkering og noe liming.

 

elig er det der, bra trivelig, spessielt med en trivelig herre tilstede (Jan) synes ikke du også magnus?

Alltid moro å prate med Skrue.

 

var stilig med den gpu blokka, i starten skjønte jeg ikke hvordan du hadde fåt den runde klossen inni den firkantige..

Nå er det ribben i midten som er firkantet og vannkammeret rundt som er rundt (hmm tung setning...). Blir nok bedre synlig når jeg får jobbet mer med dem.

Lenke til kommentar

Får vel komme med litt oppklarende informasjon om det der.

Årsaken til at det ser ut som om det er plassert en rund kjerne inni firkanten, er følgende:

Det arealet som kan komme i kontakt med støtteramma omkring selve GPU-kjerna må fjernes, slik at blokka "rekker ned" til core. Som kjent, ligger jo den ramma en anelse høyere enn selve core, derfor er det nødvendig å fjerne litt materieale. Det enkleste er jo å dreie dette vekk, og resultatet blir da en sylindrisk forhøyning i midten av firkanten. See?

Lenke til kommentar
eg tenkte på undersiden...

du kan se at ribba er fikantig etter loddetinnet, men du ser også en rund form innenfor denne loddetinn kanten..

det var det jeg undret meg over en liten stund...

Sorry. Misforstod. Ser Skrue har svart bra på spørsmålet. Har holdt på litt i kjelleren i dag med å pusse alle delene. Går over alle plexidelene for å få dem helt plane og ripefrie. Får satse på jeg klarer å polere dem tilbake til orginal stand. Akkurat nå er de helt melkehvite. Den sorte lakken er pusset vekk. Skal legge på nye når delene er pusset fine. Har ikke noe bilder nå da kameraet jeg låner er på høstferie. Den luksusen ble visst borte etter videregående....

Lenke til kommentar

Sorry det har gått litt mer tid enn planlagt på å komme med update. Fikk pluteslig alt for mye å gjøre. Sitter på jobb og polerer litt på topplatene til blokkene nå. Er snart klare til å lakkes. Var på posten og hentet systemdisken i dag, en WD Raptor 74gb. Kom da på at jeg må designe et diskoppheng som passer inn og lar meg feste diskene på høykant. Skal selvfølgelig være dempet. Har et par planer allerede.

 

I'll be back

 

Håper ikke du har kjøpt cd-rom nå, nec har komemt med en slimline ller hva det heter, en 8x dvd-brenner.

Har nok ordnet DVD spiller for en stund siden. Det som var problemet, var at jeg ikke kunne finne en DVDbrenner med Slot-in mating. Derfor ble det kun avspiller. Fant en slot-in slimlinebrenner, men den kostet mer enn jeg var villig til å gi. Bruker tross alt ikke brenner så mye.

Lenke til kommentar
Tør snart ikke komme med tidsvinduer lengre. Ryker jo på nesten alle sammen.. Tror ikke det blir så lenge til.

hehe - Jeg synes å huske at du også ville bli ferdig til påske! Av og til tar ting litt lengre tid enn man hadde regnet med.

 

-men så lenge vi har det moro med å lage ting...

Lenke til kommentar
Tør snart ikke komme med tidsvinduer lengre. Ryker jo på nesten alle sammen.. Tror ikke det blir så lenge til.

hehe - Jeg synes å huske at du også ville bli ferdig til påske! Av og til tar ting litt lengre tid enn man hadde regnet med.

 

-men så lenge vi har det moro med å lage ting...

Det er lov å tru på :xmas: :!:

Lenke til kommentar
hehe - Jeg synes å huske at du også ville bli ferdig til påske! Av og til tar ting litt lengre tid enn man hadde regnet med.

 

-men så lenge vi har det moro med å lage ting...

Hehe. Det var planen da jeg startet, men så skar økonomien seg, og så skar tiden seg, prosjektet har blitt utvidet endel osv osv. Og JA. Det er moro og lage ting. Har ikke sånn bråhast med å bli ferdig.

Lenke til kommentar

Da kom det faktisk en liten update i dag allikevel. Godt dere maser på meg. Har som sagt polert flatene i vannkamret og topplaten. Dette etter å ha pusset meg ned fra 240 til 1200 papir. Nå var turen kommet til sortfargen. Etter å ha tenkt litt etter kom jeg til at jeg ville bruke sotningsfilm istedenfor lakk. Regner med at dette ville være både enklere, penere og lettere å få helt gjevnt. Ble endel jobb med kniv for å skjære ut alle hull og vannkamre, men mye mindre enn om jeg skulle maskert alt.. Over til bilder.

 

184l.jpg

Cpu blokk. De tre ekstra hullene oppå er til umbracoskruer. Måtte jo ha på noen her og :) Har ikke kuttet dem til og gjenget opp i kopperet enda, så derfor mangler de på bildet. Denne blokken er jeg egentlig overhodet ikke fornøyd med. Alt er skjevt, og jeg er svært spent på om jeg i det hele tatt får den tett. Velvel. Det er den første jeg har lagd, og har vært et testeksperiment hele veien. Får jeg den tett får den midlertidig plass i maskinen til jeg får somlet meg til å lage en som ser bra ut.

 

185l.jpg

NB blokk. Ganske godt fornøyd med denne så langt. Liker designet godt selv. Regner med at den kommer til å gjøre jobben greit også.

 

186l.jpg

GPU blokk. Liker designet på denne også selv. Gleder meg til å få testet den. Vannkamret er desverre ganske skjevt, men det får være så lenge.

 

187l.jpg

Candyshoot. BMW (BlackMirrorWaterblocks :D) samlet.

 

 

Nå gjenstår litt mer bearbeiding av kopperplatene samt å lime på nipler. Jeg må også pusse ned sidene på blokkene og polere opp. Dessuten er det finjustering av skruer og tilslutt pussing av bunn og testing.

 

Happy moddin'

 

Magnus

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...