Gå til innhold

Ulik tolkning av retningslinjer


Anbefalte innlegg

Se på disse trådene

 

http://forum.hardware.no/index.php?showtopic=207064

og

http://forum.hardware.no/index.php?showtopic=203628

 

De omhandler såvidt jeg kan se akkurat det samme emnet, kopiering av musikkskiver med brukersperre. Den ene tråden stenges og sensureres, mens den andre har vært åpen i tre dager. Kanskje en intern diskusjon hvor man fastsetter hva som faktisk bryter med forumets retningslinjer er på sin plass.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Uhm, det kan være at ingen moderatorer har sett den? Siden du bryr deg så mye, har du rapportert tråden forresten? Forumstyret og moderatorenes tolkning av reglene og alt det der er bare tilfeldig uansett virker det som. F. eks på amobil sitt forumet FLYTER det i overflod av warez-henvisninger, 1/10 tråder har forstålig topic og det er nesten kaotiske tilstander der i blant. Forumstyret og moderatorene trenger en SKIKKELIG opprydning og slap bak til tider ;)

Endret av Blib
Lenke til kommentar

QUOTE (ATWindsor @ 15/02/2004 : 12:18)
Personlig synes jeg det er å dra rettningslinjene vel langt uansett, å sensurere slike ting, jeg har all musikken min på mp3 av praktiske årsaker, det er lovlig, og ikke moralsk galt IMHO, og ikke noe værre å snakke om på forumet en mange andre ting som tillates.

AtW

:yes: Personlig backup er lovlig. Det eneste som er ulovlig er kopisperrene som begynner å sprette frem bak enhver busk nå om dagen. :no:

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...