Gå til innhold

Er Opera ustabil?


dreas

Anbefalte innlegg

Jeg har brukt opera i årevis, på mange forskjellige maskiner siden det er et meget bra program.

 

Derimot har det bestandig vært et ustabilt program til meg!

Nå bruker jeg 6.01 på min egen maskin. Jeg opplever ofte at Opera "utfører en ulovlig operasjon".

 

Er det noen andre som har lignende erfaringer med opera? Er det noen miljør opera trives bedre i enn andre?

 

Jeg har disse erfaringene fra win95, win98se og 2000Pro og Mandrake 8.1 (var litt bedre under 2000 og mandrake)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:


On 2002-03-17 18:39, Muffinman skrev:

Hvis du har brukt Opera så lenge, og det har vært ustabilt hele tida, hvorfor i all verden bytter du ikke til annen nettleser da?


 

fordi den er mer avhengighetsdannende enn heroin, selvfølgelig! :wink: fordi den har en mengde features som er fordelaktige.

Lenke til kommentar

Opera 6.0 er stabil her ( Win98 SE ) - har provosert med å kjøre både den og IE5.5 + MSN Explorer samtidig uten kræsj - men sidene får først problemer i Opera med feilvisning her.

 

Siden 'dreas' får problemer støtt, er maskina høyt overklokka - eller en eldre utgave av et antivirus/ office/ aktive Planlagte oppgaver ?

Lenke til kommentar

Har brukt Opera TP1 og TP2 i Linux og har kanskje opplevd to krasj til sammen, nå har jeg lagt inn Beta 1 og så langt ingen problemer. Synes Opera er den beste browsern for Linux akkurat nå, bruker den også i Win2K med mindre det er noen veldig heftige sider som den ikke klarer å lese skikkelig, da bruker jeg IE6. Opera er jo sinnsykt rask da og nå leser den jo det meste av sider bra også.

Lenke til kommentar

Paster fra en tidligere inlegg:

 

Jeg mener at Opera er det beste tilbudet man har i dag når man skal velge mellom Internett-brownsere.

Personlig så Prøvde jeg Opera da den var kommet i versjon 4.xx for første gang, men da var det litt for mye tull meg Opera og den hadde det med å crashe ganske så ofte.

 

En ting er kombinasjonen mellom SUN JAVA og Opra som ikke er helt god, som kan forårsake at det krasher av og till. Spessielt etter en lengere periode med bruk av Opera på mange forskjellige sider. Jeg vet ikke om det er TEMP filene som blir for stor eller hva det er, men tempfilene må da være ganske stor siden man kan nesten hoppe fram og tilbake på fra websider som man nettopp har besøkt, noe som gjør at jeg bare digger opera hensynsløst siden jeg ikke har noen stor hastighet på min linje (TELE2) og IE er usansynlig treig når man for eksempel når man skal hoppe litt mellom sider i f.eks forumet. I stenden for det så laster IE nesten hele siden på nytt og bruker bare få av de gamle filene som man har lastet fra tidligere view av siden man nettopp var på.

 

[ endret av B|Real den 2002-03-18 00:30 ]

Lenke til kommentar

Maskinen min er ikke overklokket, og det er ingen vågale instillinger i bios.

 

Jeg støtter teorien nevnt lengre opp om at det er kombinasjonen med Java som ikke er helt bra. Opera kræsjer ofte når det popper opp reklame ting, og når sidene blir for fancy.

 

Jeg ser også at andre kjører opera smertefritt. Med andre ord er det noe jeg kan gjøre for å også gjøre det. Det er bare å finne ut hva!

 

Jeg bruker opera fordi den har funksjoner som får IE til å virke som en kjedelig, sliten Lada som kjører på egne, rare monopol-aktige prinsipper.

Lenke til kommentar

Hos meg også klikker det relativt ofte. men selv om det klikker ganske ofte så er det allikevel bedre Iexplorer. (det sier litt om hvor bra opera er)

 

"Ulovlig operasjon" er noe av det mest irriterende som finnes... er det nødvendig å lukke programmet bare fordi den har utført en ulovlig operasjon? ofte i opera har den stått helt stille uten at noe har skjedd, og så plutselig gjør den en ulovlig operasjon...

 

mange programmer går jo også an å bruke videre, bare du flytter den meldingen vekk...

 

 

HVORFOR? hvorfor må programmet lukkes?? kan vi ikke bare bli informert om hva som har skjedd og vurdere ut i fra det om vi vil lukke det??

 

argh.

 

_________________

***Senate.gif***

-=[seLL Your Soul 2 RoLL]=-

 

[ Denne Melding var redigert av: GeeZuZz på 2002-03-18 17:52 ]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...