Gå til innhold

MSN Messenger


Xedge

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Lastes ned fra www.msgplus.net

 

Dette er kun en tilleggspakke til MSN Messenger, og det er ikke microsoft som har lagd den :)

 

Dette er noe jeg syntes alle som bruker messenger burde skaffe seg.

 

PS. husk og ikke godte reklamen da... for da må du inn i regedit for å fjerne en extra irriterene linje under adressefeltet i exploreren.

 

EDIT: Fox postet sammtidig som meg....

Endret av EspenGunnufsen
Lenke til kommentar

Hvis du høyreklikker på toolbaren så kan du velge bort den linja som kommer frem.... Dette må du jo gjøre hver gang, men hvis du søker opp navnet det står (der du klikker for å fjerne den/slå den på (altså navnet til linja)) i regedit. og sletter alle filene som inneholder denne dataen så vil linja forsvinne for godt. Så er det bare å unninstalere og fjerna alt du finner av winactive/windowactive. Så kan du igjen gå i regedit for å bytte ut url'ne til søkesidene og error sidene.

Lenke til kommentar

Har hatt msg plus lenge jeg og er veldig fornøyd med alle funksjonene, så lenge du husker på å ikke installere sponsor programmet... Presterte å klikke ja sist gang jeg installerte, da kjørte jeg spybot adaware ol. 3-4 ganger, og det luket ut det meste... Måtte fikse litt i registeret da, men husker ikke hvor nøklene ligger... Bare søk etter ting som "my searchbar" og de andre tingene du får opp. Husk at du også kan gjøre mye skade med reisterert hvis du sletter noen ting du IKKE burde slette da ;-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...