Gå til innhold

Tidenes vekkeklokke.


kag

Anbefalte innlegg

Jeg vet ikke med dere, men jeg kunne så absolutt trengt en sånn. Spesielt i morrest, etter å bare fått fire timer på øyet, forsov jeg meg nesten til et intervju i dag tidlig.

 

Vekkeklokke

 

Jeg finner det lite sannsynelig at jeg legger meg etter å ha måttet oppspore bitene, og satt dem sammen igjen. Håper bare tingen har et solid deksel som beskytter batteriet. Lett å improvisere, vett.

 

(... ps; joa, jobben kom i boks den ...)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror jeg kanskje bør skaffe meg en sånn en :ermm: Tross alt forsovet meg noe kraftig de siste 2 dagene, alt for lett bare å skru av vekkerklokka med en knapp :D

 

edit: Godt poeng unwill: kan se for meg selv lete i halvblinde om morgenen etter de klossene :p

Endret av b_cybe
Lenke til kommentar

Jeg hadde latt den ringa. putta puta over hodet og sovet videre. Jeg er vanskelig å få opp om morgenen. tru meg ;) Og er enig med unwill.. De kommer til å sprette over alt. Tenk om en fyker ut vinduet og det er snø ute. brrrrrr Og du får ikke av ringinga. Må springe for å finne et skrujern, men finner det ikke. Du prøver å få av ringinga med å stappe fingrene nedi toppen, men får det ikke til. Du rister den. du prøver å endre på alarminstillingene, men da låser alt seg og ingenting funker utenom alarmen som ringer. Du blir gaaaaal. Du smeller den i gulvet, men den ringer videre. du hyler til den. den piper. En time senere må du gå og legge deg av utmattelsen for å skru av alarmen.

 

Konklusjon: Ev avansert vekkeklokke KAN ha motsatt effekt.

Lenke til kommentar

Jeg tenkte litt, hva med en klokke som har en database med forskjellige matteoppgaver? Greier du å løse en 2. grads innhomogen differensialligning så greier så er du sikkert våken ;)

 

Eller kanskje taste inn et 11 sifret kode som er bassert på hvilken dato og hva klokken er nå?

 

Ja, og den må selvfølgelig være vanntett og støtsikker...

 

En annen ting, uansett hvor høyt den piper så kan man sove, fordi man blir "vant" til lyden, så den må lage lavfrekvente og høyfrekvente lyd i random, og kanskje en gang i blant koble til radion også sette på piping osv...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...