Gå til innhold

Guide : Flash 9800np/pro til 9800XT


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg tror det er noen som har mekka det med NP kort.. problemet er vel at mange av non-pro korta har inifineon ram som er på 3,0ns (om jeg ikke tar helt feil) i Guiden til VeXx ser du en bios som er til kort med infineon ram (300Mhz), men du må fortsatt klare å få 412Mhz på CORE.. med nok vifter å styr funker det sikkert.. ;) g00d lUck

Lenke til kommentar

Hei! Jeg hadde noen feil på skjermen/grafikkort til faren min, noe lignende som Redlight hadde på sin pc, bare at hos oss var det slik at det ble blåe striper. Han har et ati radeon 9700. Først trodde jeg det var et virus, men nå tror jeg det er en feil firmwaren på skjermkortet. Hvor kan jeg finne ati 9700 flash filer?

 

Har et 9800 pro kort som jeg vurderer å softmodde til 9800 xt. Hvordan finner jeg ut at kortet tåler Core : 412 og Memory : 365 / 370? Lastet ned PowerStrip, men jeg skjønte ikke hvor jeg skulle justere core og memory. Det er ingen som kan fortelle meg eller finne en tutorial hvor man kan finne ut dette?

 

Takk for en sinnsyk kul topic VeXx.... :D

Lenke til kommentar

Lurer bare på hvilket radeon 9800pro kort smo en bør bestille for å få en vellykket flash til xt versjon.

Har sapphire kort fra før, dette er da 9600. Og er godt fornøyd med Sapphire's kort.

Har flashinga funket på de fleste sapphire korta, og hvilken type ram er det en pleier å få på disse korta, har samsung minne på 9600 kortet, tror det var 2,8ns.

 

Mvh

Paul

Lenke til kommentar

Jeg har Powercolor 9800 PRO som koster 2100 spenn ca.. det funka fett som bare det å flashe til XT! Det har samsung ram 2,8ns ! nå kjører jeg kortet på 436Mhz/370Mhz (Core/Memory) ! ;) har lest flere steder at folk har fått det til med Sapphire også.. står vel i detta tema et sted.. !

Endret av ondfisK
Lenke til kommentar

Jeg har tidligere skrevet om problemer med TV-ut på mitt PowerColor Radeon 9800 Pro kort. Jeg returnerte det, og hentet nytt kort i dag, men TV-bildet er HELT likt. Så jeg antar jeg må leve med dette... :/

 

Men jeg fikk da noe ut av det: Det forrige kortet klarte ikke mer enn 392 MHz på core - dette kortet klarer iallfall godt over 412-grensa. :) Tester med ATI-Tool nå, og skal sette på VGA Silencer etterpå.

 

I'll report back later...

Lenke til kommentar
Er i rekka jeg åsså nu!....

 

klokka 445/391 med mitt Iceq kort....med pro bios!

 

etter flashinga fikk jeg åsså stygge feil i 3dmark 03 test 2 og 3. Så jeg flasha strax tilbake, er det noe å være redd for? :blush:

om du har lest hele guiden så har alle(eller nesten alle) fått de feilene i testene på 3dmark2003

 

jeg får dem selv men gir blanke F i det for jeg har ikke noe i noen spill

Lenke til kommentar

Jeg spiller x-box på tv'n nede og surfer på internet med hercules 9800 pro kortet på datamaskinen jeg, har ikke merket noen ytelsesforskjeller på surfinga etter jeg oppgraderte fra 9700 pro, men fornøyd som bare det. Dataen fungerer jo..

 

:thumbs:

 

Hihi..

Endret av parpils
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...