Gå til innhold

Prøver Emilie "VOE" Nereng og ordne opp etter et kontroversielt utsagn ifra 2011?


Anbefalte innlegg

I 2011 sa Emilie at overvektige mennesker hadde skylden for at barn spiste altfor mye fast food og sukker fordi at barn tar etter voksne og at derfor økte overvekt blant barn, dette innlegget på hennes tidligere blogg førte til at Emilie mottok masse negative kommentarer ifra følgere som sa at de kjente overvektige, og følte seg truffet av hennes utsagn og at det å mobbe en viss "gruppe" mennsker var og være en dårlig rollemodell Emilie beklaget, og innrømte at hennes utsagn kom av at hun slet med ideen om og måtte være tynn for og fremstå som sunn mens hun i realiteten også var usunn, da hun levde på en streng diett og jogget en lang tur hver kveld og hun slet med lite søvn pga hun var konstant sulten, trøtt og frøsen men heldigvis tok hun grep, hun gikk ut og fortalte sin historie fordi hun ville hjelpe overvektige med og bli motivert til og gå ned og tynne mennesker og gå opp altså alt i alt, så var Emilie en tenåring med issues det har vi alle gått igjennom i tenåringsfasen noen værre enn andre så sånn sett er det ikke rettferdig, og bruke dette imot henne etter 13 år hun har lagd en kosthold bok og prøver inspirere folk til og bli sunnere så jeg tror ikke at dette er noe Emilie gjorde, for og forsøke "redde" seg selv ifra det som skjedde for 13 år siden hun slet pyskiskt og brukte usikkerheten sin til og føle seg bedre, og tenker at det og si "til alle overvektige i norge jeg beklager for hva jeg sa og dere er flotte mennesker" det er og være en god rollemodell, jeg syns at Emilie er en av de mest "ydmyke" bloggerne vi har hatt kontra Sophie Elise som hadde sikkert ikke engang giddet og beklage...

 

image.png

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er sannhet i det hun sa, men ikke så bra kommunisert. Det er en av mange faktorer som kan brukes til å analysere årsaker til overvekt i moderne befolkninger. Forskning viser klar sammenheng mellom overvektige foreldre og overvektige barn. Dårlige vaner er helt klart arvelige. Økonomi, utdanning, reklame, underholdning og tilbud er eksempel på andre faktorer. 

I USA er 15% av barn mellom 6 og 19 år overvektige. 50% av barn hvor en av foreldrene er overvektig er overvektige. Og 80% av barn med to foreldre med overvekt er overvektige. 

https://www.ucsfbenioffchildrens.org/conditions/obesity
 

Endret av Kron
Lenke til kommentar
  • Uderzo låste denne emne
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...