Gå til innhold

Industri hørselvern med mobil/BT tilkobling som har god lyd


Anbefalte innlegg

I jobbsammenheng så trenger jeg ett headsett da jeg jobber i støyende omgivelser.

Jeg kjøpte inn en Sony 1000XM4 for ett år siden, og brukte den med aktiv støykansellering, men miljøet jeg jobber i er litt korrosivt, så det gikk istykker for  noen uker siden, så nå må jeg ha nye. mistenker kortet ble spist litt på av aerosolene.

Så nå trenger jeg øreklokker som  faktisk er bygd for industribruk, og ikke øreklokker myntet mot de som sitter hjemme på gutterommet og bare fiser litt i ny og ne.

Ironien er at selv om jeg bruker øreklokkene pga støyende omgivelser, så har jeg en psyke som ikke er helt der den var for noen tiår siden, så jeg trenger noen klokker som kan spille musikk ganske høyt for å distrahere tanker fra å ende opp som ett tankekjør, så jeg må ironisk nok ha øreklokker som kan bråke.

DAB og radio bryr jeg meg ikke om, kun at den kan spille høy musikk fra mobilen min og ha mikrofon for samtaler.

Er der noen som har noen gode anbefalinger å komme med?
Mulig jakt/militære hørselvern er like gode alternativer som industri rettede?

bilde ment som illustrasjon.


 

slett.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva slags "korrosivt miljø" er det snakk om?

Jeg har de øreklokkene på bilde, anskaffet for en uke siden så har ikke prøvd dem ut så lenge ennå. Kjøpte dem både fordi jeg ikke har behov for dab og derfor ikke vil betale mer for det, og flere bekjente i støyende yrker har vist hva de er gode for når vi snakker i tlf :) 

Lydkvalitet er ikke det helt råeste men synes ikke de er dårligere enn Peltor sine, som koster over det dobbelte. Volum får man heller ikke farlig høyt opp synes jeg men de demper godt, så ingen problem med støy fra omgivelsene. 

Fungerer som nevnt godt å snakke i tlf mens det støyer, imponerende god demping og folk tror jeg aldri er på jobb lenger..

Batteritid oppgitt til 80 timer, veldig godt å bare måtte lade en gang i blant :) 

Lenke til kommentar
Valmeth skrev (1 time siden):

Hva slags "korrosivt miljø" er det snakk om? 

Hovedsaklig er det snakk om høy luftfuktighet. Jeg jobber på ett vannrenseanlegg som håndterer kloakken i Kristiansand kommune, men vi bruker bakterier i renseprosessen, så det kan av og til være sporadiske spor av H2S gasser i lufta, om der er arbeid/problemer med ventilasjonen, og de gassene er ikke bra for alt av kretskort.  It over der, takk for responsen og tilbakemeldingen:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...