Jump to content

Dolg_313

Medlemmer
 • Content Count

  245
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vil bare nevne at nå er ender 3 printeren kommet ut med en versjon to. Går opp fra 8 bit til 32 bits board, så det bringer med seg mange nye muligheter, forbedret auto levelling og firmware upgrade muligheter og den koster 30 dollar mer i USA. Er også mange flere ting som fjerning av PSU fra siden og under så den er dekket til, mye mer stillegående og bedre vifter, etc.
 2. fant ender 3 for litt billigere her inne, men vet ikke om der er noen forskjell? https://www.elefun.no/p/prod.aspx?v=43513
 3. Haha, fantastisk, ja god ide. Bedre å ta the high road.
 4. Du misforstår meg. Jeg skjønner godt at de demonstrerer.det er på høy tid at rasisme elefanten får grisejuling, Det jeg reagerer på deg og din forutinntatte negativitet mot NRK, at du fremstiller dem som falske. Ikke demonstrantene. Nå har jeg ikke sett Urix denne gangen, men når vi har en STATSMINISTER. Som går rundt og tror at dette er pga frustrasjon for coronasituasjonen.... Da har du faktisk ingen rett til å hoppe over kapitler i boka. USA graver sin egen grav, og allianser kan bare gå så langt før en allianse ryker, pga urimelige krav og argumenter for handling som ikke holder vann. https://www.independent.co.uk/news/world/americas/donald-trump-us-power-to-collapse-predicted-ussr-fall-johan-galtung-a7460516.html?fbclid=IwAR1KaNbvrseOaaB4dUal93X98onfuBFnCE47UiyCbzBDyzHn7AQ1iNv0Hj4
 5. Så da har min samboer funnet ut at hun vil begynne på skolen igjen, og vi ønsker å tjuvstartet litt. Vi har prøvd og få tak i en lånebøker til P1,P2 og Forkurs P1 bøkene på finn.no og plasser der man kan låne bøker fra, men lite hell der. Kjenner dere til noen plass der man kan få tak i bøkene gratis digitalt, og/eller der er en plass man kan få tak i oppgaver en kan løse som er knyttet til P serien?
 6. nettop, Bare det at månen er opp ned sør for ekvator er alene dønn solid bevis på at jorda IKKE er flat.
 7. Jeg Burde egentlig holde meg for god for en tråd som DETTE..... Men forklar meg: hvorfor er månen opp ned om du står sør for ekvator og ser på den om jorda er flat? ...Spør for en venn.
 8. Fra en som kjenner en sjaman og som selv har prøvd å la en sjaman jobbe med en: 1. En sjaman, ritualene og brygget vedkommende gir deg skal aldri....ALDRI erstatte konvensjonell helsehjelp. Hverken fysisk eller psykisk 2. En sjaman som påstår han kan heale deg skal du gi ett godt spark i nøtta. Helst to ganger for å demotivere ham fra å ytre de ordene igjen. 3. En sjaman kan kun gi deg redskapene til at du selv kan jobbe med de psykiske problemene dine. Jobben ,selvransakelse og å "face your fears" er det kun degselv som kan gjøre. Du kan ikke kjøpe deg ut av ett problem. 4. En sjaman kan som sagt ikke gjøre jobben for deg eller bare "helbrede deg". Husk utrykket "ikke undervurder makta til placebo". Dette betyr ikke at sjamanen ER placebo, men sjamanen skal underbygge troa på degselv på at du blindt skal klare og fikse problemet som er foran deg. Folk har blitt friske på placebo medisiner. Det betyr at mye av krafta for å klare å bli frisk sitter i hodet ditt, sammen med disiplinen til å endre degselv til hva du må være. Om det er kosthold, trening, selvtillitt, ikke høre på "stygge på ryggen" eller en kombinasjon av flere over. Det er den delen en sjaman skal jobbe med. Troa på degselv og at dette får du til... Ikke hans evner til å fikse deg. For den er ikke-eksisterende. Har du troa på degselv står du mye sterkere, en intens livsvilje er ett godt hjelpemiddel, selv mot kreft. Men den som sier at "har du bare nok livsvilje trenger du ikke kjemoterapi" burde lynsjes offentlig. Alltid ALLTID HØR PÅ HELSEPERSONELL, Og gjør som legen sier før noe annet. Igjen: sjamanisme kan være ett supplement til klassisk medisinsk hjelp. Ikke en erstatning. Det har hjulpet meg stort å drikke Ayahuasca i jungelen med en sjaman, der jeg ble konfrontert med mine svakheter og ble fyllt med selvinnsikt og tiltro på megselv igjen. Jeg hadde gått uten jobb i nesten 10 år for ett år siden. Jeg var ute i full jobb igjen bare to uker etter den seremonien. En sjaman som sier han fikser deg mot penger skal taes like seriøst som Jan Hanvoll. Alt en sjaman skal og kan gjøre er å innsette troa på degselv. Du skal få lov å kalle det placebo, det er helt okay, for innerst inne vet du også at placebo er ett mektig verktøy.:) Men aldri erstatt virkelig medisinsk eller psykisk hjelp mot Placebo.
 9. Hjertlig takk for svar. Videresendes vedkommende.
 10. Så, jeg er i dialog med noen som går på DPS som sliter med sosial angst. Hun var i jobb en periode i fjor, men tjente ikke nok til å få AAP da arbeidsplassen hennes la ned ved nyttår(hun var rett under). Hun har nå hatt 0 kr i inntekt siden nyttår per måned, men jeg mener å ha lest at når man går under DPS for behandling så omgår man kravet om minimumsinntekt for å ha krav på AAP. er det noen her som vet om dette stemmer?
 11. Og fotografene i dag bekrefter at bildene er ekte. Men hey, man finner det man vil finne.
 12. Å bevise månelandingen er verdesne enkleste ting å bevise da både kina, russland og India fulgte med på alle sendingene som gikk frem og tilbake, og du kan tro de hadde bært fort ute med å hyle"faaake!" Om de fant noe som ikke stemte... Pluss at reflektoren de satte opp på månen trenger manuell kalibrering for at den i det hele tatt skulle funke, og denne brukes selv i dag. Men nytter lite med harde fakta når en diskuterer det med folk på nivå med antivaxxere
 13. Dolg_313

  Tenerife

  så, meg og min samboer ønsker å dra til Tenerife nå i Feb/Mars, og vi har ett gavekort fra Ticket på 10 tusen og så tenkte vi og bruke rundt 5-7 tusen ekstra. vi har ingen barn, men er ingen festløver, vi vil ha strand og fint badebasseng, og gjerne tilgang til en by litt av og til. Hvor anbefaler dere at vi drar? Kulturelle serverdigheter vi ikke må misse? og er det lurere og booke hotell for seg selv privat, istedet for å gå igjennom reiseselskapet? På forhånd, takk, jeg har ikke vært utenlands siden 2004, så jeg vet ikke hva som er lurt og ikke lurt.
×
×
 • Create New...