Jump to content

Dolg_313

Medlemmer
 • Content Count

  231
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dolg_313

  Tenerife

  så, meg og min samboer ønsker å dra til Tenerife nå i Feb/Mars, og vi har ett gavekort fra Ticket på 10 tusen og så tenkte vi og bruke rundt 5-7 tusen ekstra. vi har ingen barn, men er ingen festløver, vi vil ha strand og fint badebasseng, og gjerne tilgang til en by litt av og til. Hvor anbefaler dere at vi drar? Kulturelle serverdigheter vi ikke må misse? og er det lurere og booke hotell for seg selv privat, istedet for å gå igjennom reiseselskapet? På forhånd, takk, jeg har ikke vært utenlands siden 2004, så jeg vet ikke hva som er lurt og ikke lurt.
 2. Dolg_313

  Star Citizen

  Gratulerer så mye. Skal legge ut discord info asap, så kan jeg guide deg for gjennom litt rent praktisk om knappesystemet:) legg til meg, Varge#5167 de av dere som ønsker litt innføring og som har spørsmål om spillet:) så skal jeg forklare så mye som mulig. Og ja, spillet kommer til og bli amazing. Veit jeg høres ut som en fanboy, men det driter jeg i.;) husk at spillet bare er i mid Alpha, så du har ikke sett "noenting" enda;)
 3. Dolg_313

  Star Citizen

  Og her er BoredGamer
 4. Dolg_313

  Star Citizen

  Du må fortelle meg hvorfan du klarte og få dennkorrekt satt opp. Min er ubrukelig
 5. Dolg_313

  Star Citizen

  Denne karen er også verdt å se på
 6. Dolg_313

  Star Citizen

  Spillet blir nå resatt ved hver main patch som er hver tredje måned. Men i februar kommer 3.9.0 og det skal i følge roadmap være siste gang de skal ha jevnlige resets, fordi nå skal de begynne og meshe servere sammen på en ny måte og da kan de lagre inventory permanent. De kommer til og resette detvuten gjen, men ikke på langt nært så ofte. Men det er bedre å tabbe seg ut og eksperimentere med spillet nå som du får tilbake alt og tabbene dine er gratis (som regel). Anbefaler folk å sjekke ut en som heter Boredgamer på YouTube. Han snakker mye om roadmap, hva som er bra med spillet, hva som ikke er bra og hva dom kommer. Inngangsskipet koster 45dollar, da har du spillet, summen kommer neppe til og gå ned, men samtidig: jeg anbefaler ikke nye spillere å starte så lenge spillet er i 3.8. for det er en del gamebreaking bugs nå. Server crash(da mister du alt i inventory og får ilke tilbake pengene om du brukte de på cargo Hauling) og fiender glitcher så de er vanskelig og treffe, og markers funker ikke som de skal. Jeg anbefaler nye spillere til og vente til Februar når 3.9 er ute og heller begynne da. For 3.8 kan ødelegge noe som kunne gitt ett bra førsteinntrykk av spillet.
 7. Dolg_313

  Star Citizen

  Hey, så kult at du vil med:D fikk tak i ny Hotas X56 nå som skal prøves i kveld:D. Sees plutselig in the Verse:D
 8. Dolg_313

  Star Citizen

  Om noen vil med i en corporation som består av så og si bare Norske, men som også er åpent for engelsktalende så må dere bare blir med. Norwegian Space Academy [NOSPA], med egen discord server https://robertsspaceindustries.com/orgs/NOSPA Vi fokuserer på å fokisere på å gjøre ting sammen, arrangerer events daglig, men vi ønsker også å begynne å streame og lage YT videoer for bedre og illustrere samt vise hva SC er, så om dette også er noe du ogsåhar lyst til og være med på, hyl ut:)
 9. Jeg har lyst til og begynne og lage litt promovideoer for favorittspillene mine. Men har dere noen gode råd til en software som lagrer videoer med god kvalitet? Og en videoredigeringssoftware som er ok og lære seg og som ikke koster skjorta? Jeg trenger ikke Adobe software til 25laken liksom.:)
 10. Dolg_313

  Star Citizen

  Godt råd: vent litt. 3.8 ble sluppet full av bugs og kræsjer før jul, Men de fikser det nå as we speak ettersom ferien nå er over. Kjøpte meg Caterpillar Pirate versjonen i går.:)
 11. Er det noen her inne med kjennskap til chaos trianglen? Jeg har noen spørsmål jeg ønsker å ta per PM med dere, så om dere kjenner oitt til den, kan dere være snille og sende meg en PM?:)
 12. Selv i u-l and har antall barn gått ned, da overlevelse per barn er høyere
 13. Å løpe og lete etter sopp er tid jeg ikke har å bruke på det og jeg må ha all slags farger. Det varbutikker jeg siktet til panduro og slike er latterlig dyre
 14. En ting er flatt gulv. Da tar ramma støtet. Det eneste jeg sier er at GLASSET, når det får en poke i midten tydeligvis ikke tåler mer enn andre mobiler Ysplitteren falt fra2.10ca og landet midt på glasset. Derfor jeg anbefaler å sjekke ut flytende beskytter for GLASSET.
 15. Jeg brukte 3-4 bokser i uka. Ved å gå over til vape gikk min kostnad ned til noen hundre i måneden. Og burde vel ikke komme som noen overaskelse at snus er ikke bra det heller. Da bør du faktisk heller bare slutte. Jeg har ikke påstått at det er sunt med vape. Men ett godt verkøy til og slutte, da du kontrollerer din egen nedtrapping
×
×
 • Create New...