Gå til innhold

first class fly


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er ikke alle flygninger som har det. Tror det er mer vanlig med business innen Europa, mens første klasse er tilgjengelig til andre verdensdeler. Det er ikke sikkert det heter business lenger heller, men "plus", "flex" e.l. Se på de dyreste billettene og hva de inneholder 🙂

Lenke til kommentar
14 minutes ago, kittycat said:

første klasse på fly er det noen her som har bestilt det før?

vi skal reise til hellas og har lyst til å reise med første klasse på flyet men jeg finner ikke ut hvordan man bestiller det 🛫

First Class på flyvninger i Europa er gjerne de samme setene som resten - men med blokkert midtsete (ikke hos alle) og matservering.

Om det er chartertur, så står det når man bestiller hva som er forskjellen.

Lenke til kommentar

Hei, har flydd First med flere flyselskaper. Av de europeiske selskapene er det kun Lufthansa, Swiss, British Airways og Air France som tilbyr dette. Men det er kun på enkelte lengere interkontinentale reiser at de tilbyr dette.

Innen Europa er det beste de tilbyr Business Class. Tok det med Lufthansa fra Hellas igår. Mange tilbyr ikke engang Business Class, men bare økonomi pluss innen Europa. Slik er det fx med SAS.

Med Business Class skal du ha bedre mer individuelle seter eller minimum blokkert midtsete.

Lenke til kommentar

Med Første klasse er opplevelsen en annen. Man får en person som skal følge deg gjennom flyplassen via lounge og til flyet. Noen tilbyr også at du hentes hjemmefra eller fra hotell i fancy bil. Ved transfer har det stått noen med bil for å hente meg fra flytrappen og kjørt meg rett til neste fly eller lounge. Om det er passkontroll så kommer det gjerne ut en person som bare skal titte på ditt pass eller man blir geleidet gjennom slusen for diplomater. Ja, man blir behandlet som en filmstjerne, det eneste som mangler er pressefotografer og hylende fans.

Som sagt tilbyr ikke flyselskapene dette lokalt innen Europa, men det er selskaper som tilbyr deler av tjenesten rundt flyplassene som privat lounge (til og med tilgjengelig på Gardermoen), personer som følger deg og får deg raskt frem utenom vanlige køer. Har også prøvd slike VIP-tjenester i flere land, men om man skal betale for det selv blir det nok for dyrt for de fleste. Husk at mange som bruker slike tjenester gjerne kommer i privatfly.

 

Lenke til kommentar
Dagner skrev (10 minutter siden):

Finnes egentlig ikke ordentlig first class i europa

Om det er veldig viktig å få first class så må du nok reise en god omvei med emirates, Oslo til Dubai og deretter Dubai til Athen, da får du first class hele veien

i praksis så lar de deg ikke booke så dum routing. Man må booke separate billetter og uten gjennomgående billett så man mister man VIP-service mens man må vente over 11 timer i Dubai på flighten videre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...