Gå til innhold

Tror Sony vil lansere PlayStation 5 Pro i år


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Sjalottløk skrev (5 timer siden):

Hva vil greia være for PS5 Pro?

PS4 Pro hadde 60 FPS som sin greie, og også bedre oppløsning. PS5 har jo dette i dag, og det er egentlig ikke noe mer man kan selge enn 4K/60FPS. 
Bedre RT kan jo være en greie, men tviler på at det alene vil selge så mange konsoller.

Det er veldig få spill som kjører eller kan kjøre i 60FPS på PS4Pro som ikke kjører i 60FPS på standard PS4, det er heller ikke så rart med bare ~10% raskere CPU som var svært presset på standard PS4. Poenget med PS4Pro var i all hovedsak “4K” oppløsning.

Foruten mer og bedre ray-tracing som du nevner vil nok flere og flere spill bli begrenset til 30FPS fremover på standard PS5 og flere av disse kan kanskje bli kjørt på 60FPS på en PS5Pro, eller et sted i mellom (med VRR og 120Hz støtte). 60+/120FPS i flere spill vil også være en mulighet. Generelt bedre grafikk nærmere PC høyeste innstillinger er også et poeng.

Mange spill kjører heller ikke i 4K eller blir oppskalert til 4K med en forsiktig sagt suboptimal løsning, spesielt i 60FPS der enkelte spill går ned til 1080p eller lavere intern/render oppløsning. Immortals of Aveum er spesielt et shitshow på dagens konsoller der dem presset 60FPS fra UE5 med å oppskalere fra 720p til 4K med den mest aggressive FSR2 innstillingen. Mao kan bildekvaliteten bli langt bedre i en del spill på en PS5Pro.

Endret av MistaPi
Lenke til kommentar
Sersjant SEGA skrev (7 timer siden):

tvler på at gta6 kommer før neste gen hardware ingen ønsker et nytt cyberpunk på for svak maskinvare igjen

Dette er Rockstar, ikkje CDPR. GTA6 er bekrefta at kjem til dagens konsollgenerasjon og blir nok lansert på minst to konsollgenerasjonar. GTAV kom på PS3 og X360 rett før neste generasjon kom på marknaden.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...