Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Avhengig av å sende gifts på tiktok


Gjest 35546...19c

Anbefalte innlegg

Gjest 35546...19c

Dette er kansje merkelig, men er blitt avhenging av å sende gifts på tiktok live, veit ikke hvorfor det er blitt sånn, men så snart lønning kommer så går mesteparten bort på tiktok på et par timer.

Prøvde å slette tiktok, men installerte det bare på nytt når lønning kom. Skulle liksom spare mest parten av denne lønninga, men blåste det bort på tiktok. Har vært slik i 1 år snart tror jeg. Sikkert brukt 100k til nå.

What to do..

Anonymous poster hash: 35546...19c

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Alle hindre du setter i veien for deg selv vil du eventuelt kunne komme rundt. Du kan gjøre det vanskelig nok for deg selv til at du kanskje ikke gjør det igjen. Få kontoen utestengt, få banken til å sperre mot overføringer dit eller andre tiltak.

Men det er alltid måter å komme rundt det, og derfor bør du få hjelp. Dette er det samme som når noen gambler, sender penger til pornostjerner på onlyfans eller sender penger til twitch-streamere. Kanskje måten å slutte med alle de er lik.

Du har i alle fall tatt første steget som er å innrømme at du har et problem 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er det helt random eller er det noe spesielt du belønner på tiktok? Er det feks et kick du får av at noen du liker på en eller annen måte legger merke til deg og gir deg oppmerksomhet når du er raus med dem? Et godt råd er å ta det opp med fastlegen eller oppsøke en psykolog for egen regning sporenstreks.

Lenke til kommentar

Høres ut som klassisk avhengighet av dopaminet som trigges når du utfører aksjonen du er avhengig av. All gamification handler om å gjøre folk avhengige og noen er da langt mer utsatt enn andre. Profesjonell behandling og "avrusing" trengs nok her. Muligheten for tilbakefall er nok også veldig stor så oppfølging over tid er nødvendig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...