Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Anbefaling/erfaringer med verktøysekk?


Anbefalte innlegg

Noen som har en god anbefaling til verktøysekk?

Trenger en enkel og praktisk måte å få med meg verktøy på. Ikke snakk om store mengder, men litt småverktøy, to batterimaskiner og batterier.

Jobber en del med serviceoppdag på båt der samme jobb gjerne skal utføres i flere rom i løpet av en dag, og da er det greit å ha verktøyet organisert i en sekk og enkelt å frakte med seg.

Så har du en god anbefaling så kom med den 🙂

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tenkte på en foto-sekk, en slik som (amatør)fotografene benytter når de drar på «fotofangst». Den kan organiseres i forskjellige rom, har vegger som kan fjernes og flyttes, osv.

Men veit ikke om den kan brukes til ditt formål, må forskes og prøves, det er jo litt forskjell på fotoutstyr og håndverktøy da.

Lenke til kommentar

Bruker Milwaukee packout sekk selv, lett å organisere verktøy, en del smålommer og plass til batteriverktøy enten i største rommet eller hengendes på siden. Står oppreist av seg selv, og ganske solid:-)

 

https://www.staypro.no/arbeidsplass/forvaring-lager-og-miljo/verktoyvesker/oppbevaringsveske/milwaukee-4932471131-packout-verktoyryggsekk-2290136?channable=00a9f2736b7500323239303133367c&VAT=1&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAyKurBhD5ARIsALamXaEiXVNLLrCIjJ8mw4J6oJtWUShBtCmzqsiCsBVGo2ZwBl5bImuQ40gaAlopEALw_wcB

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...