Gå til innhold

Vakuumert Kyllingfileter - hvordan tine?


Anbefalte innlegg

Skrevet

hei!

Jeg prøver å bli flinkere med å bruke opp ting jeg har i fryseren.

jeg vakuumerte og frøs ned kyllingfiletter og tenkte nå å legge dem i kjøleskapet for å tine dem til i morgen.

skal jeg ta dem UT av vakuumeringspakken eller burde jeg la dem tine inne i dem?

om jeg tar dem ut og legger på en tallerk så vil dem jo bade i "tinevann" men om de ligger vakuumert så har ikke det vannet noe sted og dra...

takk for rask hjelp og tips, hilsen kyllingredd mann.

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Tin de i posen under kaldt vann.

Du burde også ha kjøttet så flatt som mulig før du fryser de. Da tiner de fortere pga større overflate. 

Endret av RRhoads
  • Liker 1
Skrevet

Du trenger ikke tine filetene over natten. Bare legg de i en bolle eller gryte med varmt vann fra springen når det nærmer seg lunsj / middagstid, så vil de tine på et kvarter eller der omkring.

Skal du tine et større antall fileter bør du imidlertid bruke en ganske stor bolle, og / eller fylle på med nytt varmt vann underveis i tiningsprosessen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...