KentRullen2 Skrevet 20. november Rapporter Del Skrevet 20. november hei! Jeg prøver å bli flinkere med å bruke opp ting jeg har i fryseren. jeg vakuumerte og frøs ned kyllingfiletter og tenkte nå å legge dem i kjøleskapet for å tine dem til i morgen. skal jeg ta dem UT av vakuumeringspakken eller burde jeg la dem tine inne i dem? om jeg tar dem ut og legger på en tallerk så vil dem jo bade i "tinevann" men om de ligger vakuumert så har ikke det vannet noe sted og dra... takk for rask hjelp og tips, hilsen kyllingredd mann. Siter Lenke til kommentar
Valmeth Skrevet 20. november Rapporter Del Skrevet 20. november Legg kjøkkenpapir under de så det holder seg tørt? Skal de tine i kjøleskapet kan de bare være i plasten til de skal stekes. Siter Lenke til kommentar
KentRullen2 Skrevet 20. november Forfatter Rapporter Del Skrevet 20. november Hei og takk for svar, da lar jeg det ligge i vakuumerte posen men må si jeg blir litt redd for jeg har googlet før jeg så ditt svar og da så jeg at å gjøre det med fisk kunne være livsfarlig grunnet noe som kaltes https://no.wikipedia.org/wiki/Botulisme og da ble jeg ganske usikker..... Siter Lenke til kommentar
RRhoads Skrevet 20. november Rapporter Del Skrevet 20. november (endret) Tin de i posen under kaldt vann. Du burde også ha kjøttet så flatt som mulig før du fryser de. Da tiner de fortere pga større overflate. Endret 20. november av RRhoads 1 Siter Lenke til kommentar
SuperKrokodille Skrevet 20. november Rapporter Del Skrevet 20. november Du trenger ikke tine filetene over natten. Bare legg de i en bolle eller gryte med varmt vann fra springen når det nærmer seg lunsj / middagstid, så vil de tine på et kvarter eller der omkring. Skal du tine et større antall fileter bør du imidlertid bruke en ganske stor bolle, og / eller fylle på med nytt varmt vann underveis i tiningsprosessen. Siter Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.