Gå til innhold

KentRullen2

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

KentRullen2 sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei. jeg har alltid forstått det som at olje og fett ikke er bra å ha for mye av, samtidig ser jeg på video oppskrifter og lignende at folk heller en type matolje over maten før den skal i ovnen, bruker olje fremfor annet under steking, heller olje i salatblandinger og i sølvfolier mens de steker... over pizzaer.. Er det noen oljer som det er sunt og bruke som jeg ikke har fått med meg?? kan noen forklare??? må være mange kcal i oljer også? takk for svar, hilsen ung voksen!
  2. Hei og takk for svar, da lar jeg det ligge i vakuumerte posen men må si jeg blir litt redd for jeg har googlet før jeg så ditt svar og da så jeg at å gjøre det med fisk kunne være livsfarlig grunnet noe som kaltes https://no.wikipedia.org/wiki/Botulisme og da ble jeg ganske usikker.....
  3. hei! Jeg prøver å bli flinkere med å bruke opp ting jeg har i fryseren. jeg vakuumerte og frøs ned kyllingfiletter og tenkte nå å legge dem i kjøleskapet for å tine dem til i morgen. skal jeg ta dem UT av vakuumeringspakken eller burde jeg la dem tine inne i dem? om jeg tar dem ut og legger på en tallerk så vil dem jo bade i "tinevann" men om de ligger vakuumert så har ikke det vannet noe sted og dra... takk for rask hjelp og tips, hilsen kyllingredd mann.
  4. Beklager bomp men hva med selve speil/refleksjon delen? Hva heter det i norske butikker??
  5. HeiHei! Jeg er en kar i midten av 20 årene som har et ekstremt stort forbruk på mat (6000,- i måneden). Mye av Det går på at jeg handler hver dag som er et problem i seg selv, men jeg er livredd for mat som blir dårlig og at mat ikke er tilbrett ordentlig fra fryste ting og rester.. Bor ikke veldig langt unna svenske grensa hvor de ofte har mye tilbud på kiloer med kylling feks som kan lønne seg å fryse.. Problemet mitt er at jeg har forsøkt å tine fryste ting flere ganger og jeg føler ikke det har blitt noe bra, har forsøkt å tine kylling 2 ganger etter det lå i frysa og det fikk en ekstremt slimete og stygg tekstur og var helt grått samtidig som det blir liggende i vann siden det smelter isen.. Jeg tinte det ved å legge det i kjøleskapet dagen før.. Har googlet men finner så mye forskjellig, noen sier i vannnbad, noen sier på benken, noen sier i kjøleskapet, HVA ER RIKTIG? Kan noen gi meg en forklaring og steg for steg som om jeg var 5 år gammel så jeg kanskje kan få bort frykten og begynne å tine ting rent og ordentlig? Hilsen en som er lei av å ikke kunne spare penger på mat..
  6. Jeg blir så JÆVLIG forbanna på alt det JÆVLA fuckings GNÅLET i avisene om å sensurere DITTEN eller DATTEN, hva FAEN er samfunnet på vei til å bli?! Er det disse kjerringene med lilla hår og nesering som står bak detta?! ELLER HVA????????????????? JEG GIR VEL FAEN I OM DU IKKE LIKER ROALD DAHL SINE BØKER, JEG GIR MEG BLANKE FAEN I OM DU LIKER HARRY POTTER, MEN MÅ HELE VERDEN RETTE SEG TIL HVA DU IKKE LIKER FOR FAEN????????????????????????
  7. Hei.. Jeg skal kjøpe meg 4080 og vet ingenting om AIBene... har et gavekort på 3000 så må handle fra denne butikken så founders edition går vekk.. Hva er best av disse kortene iht holdbarhet og service??? (er noen av merkene kjent for å feile f.eks..) PNY GeForce RTX 4080 VERTO PNY GeForce RTX 4080 XLR8 Gaming VERTO OC Gainward GeForce RTX 4080 Phantom GS Gainward GeForce RTX 4080 Phoenix Gainward GeForce RTX 4080 Phantom Palit GeForce RTX 4080 GamingPro OC Palit GeForce RTX 4080 GameRock OC tuf, strix å sånt går vekk grunnet pris økningen fra overnevnte modeller.
  8. Hei. Jeg trenger ny GPU fra 1080. Ser på enten 4070ti eller 4080, spiller 1440p 144hz og vil spille Hogwarts Legacy på god grafikk med god FPS og være sikret for fremtiden. Har corsair HX 1050 psu, er denne kompatibel??? hva slags kabel trenger jeg ekstra for at det ikke skal ta fyr??
  9. Hei, takk for svar! Hva slags olje anbefaler du å bruke og hvor ofte må denne prosessen gjøres? Det er plasthåndtak tror jeg, hva skal jeg gjøre da? Sette den på plata istedet?
  10. Hei. Har fått denne pannen - den skal angivelig ikke ha vært så mye brukt(?) Den er derimot rusten o.l, hva kan jeg gjøre for å få denne klar til bruk igjen?
  11. Ja hei Jeg vil lage meg et smartspeil og kan nok av datadritt og det tekniske, det jeg derimot lurer på er hva jeg kan bruke til "speildelen", ser det kan koste alt fra 100-lapp for en film til tusenlapper for enveis-speil, kan noen linke til hva man kan bruke og kjøpe i norge? Jeg har sett på linkene til nrkbeta og kode24 men de gir ikke noe info om direkte HVA slags produkt man kan bruke.
×
×
  • Opprett ny...