HeiHei!
Jeg er en kar i midten av 20 årene som har et ekstremt stort forbruk på mat (6000,- i måneden).
Mye av Det går på at jeg handler hver dag som er et problem i seg selv, men jeg er livredd for mat som blir dårlig og at mat ikke er tilbrett ordentlig fra fryste ting og rester..
Bor ikke veldig langt unna svenske grensa hvor de ofte har mye tilbud på kiloer med kylling feks som kan lønne seg å fryse..
Problemet mitt er at jeg har forsøkt å tine fryste ting flere ganger og jeg føler ikke det har blitt noe bra, har forsøkt å tine kylling 2 ganger etter det lå i frysa og det fikk en ekstremt slimete og stygg tekstur og var helt grått samtidig som det blir liggende i vann siden det smelter isen..
Jeg tinte det ved å legge det i kjøleskapet dagen før..
Har googlet men finner så mye forskjellig, noen sier i vannnbad, noen sier på benken, noen sier i kjøleskapet, HVA ER RIKTIG?
Kan noen gi meg en forklaring og steg for steg som om jeg var 5 år gammel så jeg kanskje kan få bort frykten og begynne å tine ting rent og ordentlig?
Hilsen en som er lei av å ikke kunne spare penger på mat..