Gå til innhold

Det ER en kobling mellom hvordan en mann ser ut og hans personlighet


Anbefalte innlegg

Hjernen din er en struktur, og det samme er kroppen din. Når du ser en person og ikke liker han, da har du rett i å ikke like han. Han er definitivt ikke en person som du skal like. Føler du tvil på noe som helst område, da skal du ikke være det. Han skal du ikke like.

Åndene sender mennesker til deg som ser ut som hans onde tjenere, og får de til å oppføre seg godt rundt deg for å omprogrammere hjernen din til å tenke godt om hans tjenere (Som ser prikk lik ut som han)

Ikke la deg lure av dette trikset. Han kommer til å sende folk til deg som likner på hans tjenere for å lure deg til å tro at de andre er gode også slik som han som ble sendt til deg.

Hvis du ikke liker personen, da har du rett i å ikke like han, hjernen din klarer å gjenkjenne kopien selv om den kanskje ikke er ekte. Hjernen din fanger opp millioner av mikrosignaler fra andre mennesker som du ikke har ordforråd til å beskrive. Når du ikke liker en person, da er det den komplekse hjernen din som ikke liker han, men du har ikke ordforråd til å beskrive hvorfor.

Hjernen din har rett, følelsene dine er logiske tanker i et annet format. Dine følelser er super geniale, men ikke la det styre deg, når han sender folk til deg for å omprogrammere din supergeniale hjerne, da skal du gå imot det, ikke la deg lure.

Det er nettopp fordi personlighet og fysisk utseende har en kobling at åndene forsøker å lure deg til å tenke annerledes om dem, fordi de kan ikke bli seende annerledes ut og fremdeles være hans onde tjenere. Det ER en kobling mellom personlighet og personlig utseende. Dette vet åndene også. De kan ikke skape dem annerledes i utseende og fremdeles være onde. Utseendet følger med personligheten.

Endret av SanneOrdForDeg
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er ingen sammenheng mellom det som ble skrevet og innlegget øverst. Hudfarge er variabelt og er bare et veldig tynt lag som ligger i huden, den er ikke like mye en struktur som resten av kroppen. Jeg har ikke lyst til å diskutere det i samme kategori.

Det har seg slik at det er en kobling mellom personlig utseende og personlighet. Når du møter en person uten å ha en samtale med vedkommede, da bruker hjernen din litt tid på å vurdere personligheten til vedkommede fra avstand.

Dette er en "gjenstand" som evolusjonen ville satt aller høyest på lista og jeg kan garantere deg at den eksisterer. Den har gått gjennom millioner, milliarder av tester, og den er der.

Vi har utviklet sensorer som har blitt "hardkoblet" i hjernen, dvs den har tatt over oppgaven å gjøre det for oss slik at vår bevissthet kan fokusere på lettere oppgaver.

100% garantert. "Algoritmen" som står mellom personlig utseende og personlighet er til tider ukjent, selve koblingen kan ikke beskrives nøyaktig, men der er en kobling.

Når du ikke liker en person, skal du stole på hjernen din (Som har gått gjennom en sofistikert utvikling over 2 millioner år) eller skal du avslå det.

Naturlovene er ikke nøytrale, det er faktisk nødvendig at der er en kobling mellom personlig utseende og personlighet.

Endret av SanneOrdForDeg
Lenke til kommentar

Hvis du forestiller deg at du er en person som folk ikke liker noe særlig og du liker kanskje ikke deg selv heller når du titter i speilet. Og du får deg en kjærest som er akkurat som deg, liker ikke seg selv.

Begge disse to foreldrene bestemmer seg for å få barn, og barnet arver utseendet til foreldrene, men arver også personlighetene deres.

Foreldrene brydde seg ikke om fremtiden til barnet sitt fordi barnet kom til å bli seende akkurat som dem, noe som ikke lover godt for fremtiden for barnet. Dermed er foreldrene brydesløse (Dårlige mennesker). Og denne dårlige egenskapen i personligheten arver barnet også.

Barnet arver ikke bare dårlig utseende, men også dårlig personlighet fordi beviset for at foreldrene er dårlige er at de ikke brydde seg om barnets gode fremtid.

Det er et eksempel. Barnet arver svært dårlige karakteristikker fra foreldrene og de dårlige foreldrene blir ikke bare utvendig, men også innvendig. Hjernen er en struktur og den er arvelig.

Hvis du møter en person du ikke liker, stol på følelsene dine. Du kan nemlig se på utseende til en person og få et veldig nøyaktig inntrykk av hvem det er.

Jo verre det ser ut, jo verre er det. Men det kan være at det ikke oppdages for tidlig heller, fordi vi har nemlig også utviklet "stealth" i evolusjonen, og du vil garantert finne dette blandet inn i det hele.

Det som er viktig og forstå er at evolusjonen også favoriserer selvlureri, de dårlige tenker ikke slik om seg selv, dette er 100% garantert hardkodet i hjernen til dem. De synes godt om seg selv.

Men i det store og det hele så er naturlovene til å stole på.

What you see is what you get. Du får det du betaler for.

Endret av SanneOrdForDeg
Lenke til kommentar

Hvis du ser på 20 generasjoner tilbake i tid, alle de 20 forfedre du hadde, så er du en personlig "oppsamling" av alle disse, du er gjennomsnittet av alle disse 20. Tenk alle de egenskapene du har samlet opp gjennom disse 20 forfedrene. Og de viser seg nå gjennom deg, alle disse flotte egenskapene som har samlet seg opp. Mange ulike typer egenskaper som alle kommer ut fra en samme type kilde som forfedrene dine vitner om.

Det er akkurat som to kilder, en kilde samler opp en type objekter av en spesifik type og det fins mange mange ulike varianter av dette samme objektet.

Og i en annen kilde har du et annet objekt, og du har mange fine varianter av det objektet også. Alle sammen kommer fra en samme kilde bare i ulike varianter som har samlet seg opp.

Tenk deg hvor mye flott som samler seg opp i to ulike mennesker som har 100 forfedre tilbake i tid. Tenk deg hvor mye disse to har til felles.

Hvis du kunne sett alle disse tingene, gått inn i hjernen og tatt en titt, så ville du fått litt av et sjokk hvor mye fint der er. Men nå har vi muligheten til å se dette fra overflaten, det er det som er poenget.

Det som koster 1 kr vil ikke selge seg selv for 100 kr, det selges til førstemann og det som koster 1 million selges til den rikeste mannen i verden. Pengene går i arv.

Når det kommer en vilkårlig mann (Kanskje tannløs og kledt i skitne klær) og han byr 1 kr på salgsmessa, da selges objektet med en gang og denne salgsprosessen fortsetter i generasjon etter generasjon etter generasjon i 100 ledd, i 1000 ledd.

Endret av SanneOrdForDeg
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...