Gå til innhold

ICEs dekningskart er oppdatert


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det med hopp til Telia noe problem? Jeg reiser med tog mellom Sandvika og Lillestrøm (inkludert noen tuneller og dype skjæringer) og telefonen henger på ICE hele tiden. Bortsett fra at det går to minutter fra jeg skrur den på og til den har kommet på plass i ICE-nettet.

5G kommer og går, men nå ser det ut til ICE har fått ut fingeren.

Endret av NorsknRev
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Men da befinner du deg i et område der ice har god dekning, jeg reiser mellom Fredrikstad, Lillestrøm, Blaker, Trondheim, Frøya og Rørvik. Ganske så store spenn som gjør at, ja, telefonen holder seg i hovedsak hos ice. Men jeg opplever ofte ved reise at tlf veksler mellom ice og Telia og der tlf brått blir hengende på Telia selv om det er ice dekning.

Et godt eksempel er når jeg går til fots og passerer boomstertorvet i Fredrikstad sentrum, der hopper tlf over på Telia. Lærte det i sommer da jeg lastet Spotify musikkliste og brått var kvoten søkk vekk hos Telia. 😅 Har derfor sikret meg 20+1000 GB sånn at jeg er sikker. Samtidig vil jeg at tlf skal kunne låses til ice så jeg slipper sånt, og er villig til å se "ingen nettverk" på skjermen fremfor "Telia"

Lenke til kommentar
Kynxx skrev (På 5.10.2023 den 7.59):

Jeg håper at jeg en dag kan låse nettverk på enhetene mine til å kun henge på ice sitt nett, uten å være redd for at enhetene likevel skal hoppe til telias nett.

Ja jeg har hørt alle begrunnelsene, men jeg er tre år, trassig og vil ha viljen min.

Ved å ikke skru på roaming så nekter den å bruke data hos Telia på samtlige rutere jeg har prøvd i alle fall. Henger på Telia uten å få tildelt ip frem til den finner ice+. 

Endret av Komplett ubrukelig
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...