Gå til innhold

Musikkavspilling trådløst til ett anlegg fra flere personer


Bumoa

Anbefalte innlegg

Hei.

Lurer på om noen kan hjelpe meg med hva som er beste måten for flere personer å spille av sitt valg av musikk på samme enhet.Tilkoblet trådløst uten «mye» omkobling mellom låtene.

F.eks på en fest eller alle i familien er samlet.

Har et lydmessig greit litt eldre harman kardon BDS580 suround anlegg som en kan sende lyd til via Bluetooth. Tilkoblet anlegget har jeg blandt annet en Apple TV og en eldre flatskjerm via HDMI. Alle i husstanden har Apple produkter.

I dag spiller jeg musikk via Spotify på min telefon, og det funker jo greit, men ønsker ikke at alle på sosiale sammenkomster med venner eller alle i husstand skal ha fri tilgang til min telefon/ipad med dens innhold for å velge låter. Tenkte å slippe å være husets faste dj 😄
 

Nå kan det nevnes at suround anlegget er litt teit da skal en høre på musikk kan en ikke ha tv bilder surrende på i bakgrunnen. Da er det musikk for alle pengene, så derfor blir det til at jeg kanskje spiller musikk på en liten JBL flip via telefonen i stede 🙄Må også glemme anlegget i BT innstillingen på telefon for hver gang for ellers kobler den opp lydavspillinger fra telefonen automatisk på anlegget om ikke. Pussig opplegg.. kan heller ikke ha noe surrende i bakgrunnen på tv om jeg spiller spotify via apple tv.

Hadde egentlig ikke planer om noen store hi-fi/tv oppgraderinger akkurat nå. tips mottas med takk da barn blir større og behovet melder seg mer for denne funksjonen 😊

En ting jeg vurderer er å kutte ut Spotify og heller gå over til Apple music. Da kan nok alle bruke Apple tv fjernkontrollen og spille via Apple tv. Har vel fått for meg at Spotify er bedre..

Endret av Bumoa
Lenke til kommentar
  • Bumoa endret tittelen til Musikkavspilling trådløst til ett anlegg fra flere personer
Videoannonse
Annonse

Bruk Spotify til vanlig og så bruker du Festify når du har fest. Det er en nettside som lar deg sette opp en spilleliste, men så kan alle gjester på festen logge på spillelista og legge til eller stemme fram sanger selv, men aldri slik at spillelisten fjernes. Det lages et køsystem, og sanger med mange stemmer flyttes opp i køen. Når folk slutter å legge til sanger, defaulter den på din opprinnelige spilleliste.

Krever at du kjører Festify på en dings, eks en bærbar koblet til stereoanlegget som da fungerer som en host. Eller kjøpe en ministasjonær som du kobler til stereoanlegget og TV'n. Har ikke testet så mye på andre dingser enn PC, men det funker sikkert det også.

Festify.Rocks

Festify.us

PS: På PC fungerer det best om Spotify appen er startet på maskinen før du kjører Festify. 

Endret av Serpentbane
Lenke til kommentar
Zlatzman skrev (1 time siden):

Det finnes også innebygget funksjonalitet i Spotify for dette. Usikker på alle må ha premium, eller om det holder med Spotify-konto.

https://support.spotify.com/us/article/remote-group-session/

Fikk til dette fra appen på telefonen og streame til appleTV, men ikke via Spotify appen på appleTV. 
Dvs telefonen min må være innen BT rekkevidde hele tiden uten at det blir avbrudd for de andre i rommet. Det er en for dårlig løsning tenker jeg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...