Gå til innhold

Erfaringer med å ha ansatte med høyere lønn en deg selv?(Leder)


Gjest 55ce8...ce4

Anbefalte innlegg

Gjest 55ce8...ce4

Jeg jobber i ett av de større teknologiselskapene i Norge og driver en liten avdeling som stort sett driver med software integrasjon. 

Jeg har nylig ansatt en person i USA, hvor lønningene innenfor software er hinsides. Så denne personen kommer til å tjene en god del mer enn meg. 

I mitt hode føles det helt feil, men er det virkelig det? Noen som har tilsvarende erfaringer eller tanker om en slik situasjon?

Anonymous poster hash: 55ce8...ce4

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bryr meg ikke nevneverdig så lenge det er omstendigheter rundt som tilsier at det skal være slik. USA har et helt annet marked for utviklere og generelt bedre lønninger, så jeg anser ikke det som urimelig.

Jeg har ansatte i både Norge og Canada med bedre lønn enn meg, men det er ingen grunn til at jeg skal trumfe seniorer på lønn bare fordi jeg har ansvar for kompensasjonen demmes. Jeg en leder, ikke en herre.

Med det sagt så blir man jevnt over kompensert bedre som en leder, nettopp fordi det fort kan oppstå misnøye når man har så god innsikt i lønn.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det kjem veldig ann på dei eksakte omstendigheitene om denne personen har lik utdanning, erfaring og kompetanse som deg, i tillegg til å gjere ein ganske like jobb så blir det rart om lønnsforskjellene er veldig stor når du som leiar har mykje meir ansvar.

Så lenge lønnsforskjellen ikkje er uforklarleg så burde det være problemfritt. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...