Gå til innhold

Få pengene tilbake ved kjøp av kaffe på nett


Anbefalte innlegg

Hei,

Litt rar situasjon, men setter veldig pris på tips.

En venn kjøpte kaffe fra norsk nettbutikk til meg som bor i utlandet til min bursdag. Etter tre uker har kaffen fortsatt ikke kommet frem til meg. Min venn tar kontakt med nettbutikken, som sier at siden det har tatt så lang tid, så bør vi nekte å ta imot kaffen og heller la den bli sendt tilbake til mottaker, så skal de istedenfor sende ny kaffe.

Nå, så har eieren av butikken gjort en 180-grader og nekter å sende ny kaffe, og sier at det er vår feil at vi ikke tok imot kaffen, og sier at fraa deres side så har de gjort det de skal.

Fra vårt perspektiv, så har vi ikke mottatt varen og ønsker heller å få tilbake pengene, da de ba oss om å ikke hente pakken.

Hva kan vi gjøre i et slikt tilfelle? Er det noe relevant lovverk vi kan banke i bordet med? Virker som at Forbrukerrådet er neste fra vår del.

Takk for svar!

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du sjekket at det er lov å importere kaffe privat i landet du bor i?, er det sporing på pakken og har du sjekket at den ikke ligger i tollen og venter på dokumentasjon fra deg som mottaker?.

Tre uker er egentlig ikke så lenge vente for å få sendt noe fra Norge, spesielt ikke nå som det er ferie.

Jeg bor på Kanariøyene og har opplevd å måtte vente flere måneder på pakker fra Norge, hvis avsenderen ikke har merket pakken godt nok med verdi og innhold så blir den liggende lenge i tollen.

Ofte så må jeg ta kontakt med tollmyndigheten selv for å deklarere, hvis pakken ikke har sporing eller er tydelig merket med mottagers navn, adresse, e-post og telefonnummer så er det helt håpløst og sjansen er stor for at pakken blir returnert.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...